Tuorein sisältö

Hitman-pelinkehittäjä ilmoitti työstävänsä uutta James Bond -peliä

19.11.2020 klo 20.00 | Luettu: 1937 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenErityisesti Hitman-pelisarjasta tunnettu pelinkehittäjä IO Interactive julkisti tänään tekevänsä uutta James Bond -peliä, joka toistaiseksi tunnetaan vaan työnimellä Project 007. Tulevan pelin julkaisupäivästä tai alustoista ei vielä ole tietoa mutta peli tulee virallisen sivun mukaan olemaan alkuperätarina, jossa maailman tunnetuin salainen agentti ansaitsee 00-statuksensa.

IO Interactiven toimitusjohtaja Haban Abrak kertoo pelin olevan pelinkehittäjän kaikkien aikojen kunnianhimoisin projekti ja että IO Interactive uskoo pystyvänsä tekemään pelistä jotain todella erityistä.

Tanskalainen pelistudio itsenäistyi Square Enixin omistuksesta vuonna 2017 ja on sen jälkeen monien mielestä onnistunut palauttamaan Hitman-pelisarjan lähemmäksi sen kukoistuskautta. Onkin mielenkiintoista nähdä aikooko IO Interactive toteuttaa uuden Bond-pelin samanlaisena hiekkalaatikkopelinä mistä pelinkehittäjä on tullut tunnetuksi mutta päätellen studion avoinna olevista työpaikoista, ei uusi 007-projekti ole vielä ehtinyt etenemään erityisen pitkälle.

Bond-pelien historia on värikäs sillä vaikka Raren vuonna 1995 julkaistu Goldeneye 007 nauttii ansaitusti legendaarista mainetta, niin tämän jälkeen pelien laatu on ollut vähintäänkin vaihtelevaa. Edellinen James Bond -peli oli vuonna 2012 julkaistu 007 Legends, joka sai kriitikoilta murskaavan vastaanoton ja floppasi. Tämän jälkeen pelijulkaisija Activision luopuikin koko Bond-lisenssistä ja 007-pelit jättivät kokonaisen konsolisukupolven väliin.

Toivotaan myös, että IO Interactive onnistuu välttämään monia muita Bond-pelien parissa työskennelleitä studioita vaivanneen kirouksen. Salaisen agentin seikkailut jäivät nimittäin sekä parjatun 007 Legends -pelin kehittäneen pelistudio Eurocomin, että aiemmin julkaistun James Bond 007: Blood Stone -pelin tehnyt Bizarre Creationsin viimeisiksi peleiksi.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Valhallaan matkasi e... Sony-pomo ei suostu ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

19.11.2020 klo 20.06 4 tykkää tästä

Äkkiseltään kyllä kuulostaa erittäin hyvältä yhtälöltä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova