Tuorein sisältö

Sony-pomo ei suostu kommentoimaan sitä, nähdäänkö tuleva God of War myös PlayStation 4:lla

19.11.2020 klo 22.00 | Luettu: 1311 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSyyskuun PlayStation 5 Showcase -lähetyksessä paljastettiin odotettu vielä nimeämätön jatko-osa vuoden 2018 kehutulle God of War -pelille.

Vaikka Sonyn alun perin kovasti puhuikin keskittyvänsä tekemään uuden sukupolven pelejä, jotka ottavat täyden hyödyn irti uudesta tehokkaammasta raudasta, niin Spider-Man: Miles Morales ja tuleva Horizon: Forbidden West ilmestyvät myös PlayStation 4 -konsolille.

Tämän vuoksi monet ovatkin miettineet tullaanko uusi God of War näkemään vielä PS4:llä ja asiaa kysyttiinkin suoraan Sony-pomo Jim Ryanilta The Telegraph -lehden haastattelussa. Vähemmän yllättäen Ryan suoraan kieltäytyi kommentoimasta asiaa mihinkään suuntaan ja sanoi yksinkertaisesti, että "Pahoittelut, minulla ei ole mitään sanottavaa tästä tänään.".

Syynä voi yksinkertaisesti olla se, että Sony Santa Monican työstämä peli on vielä niin alkuvaiheessa, ettei Ryan pysty varmaksi kertomaan voisiko peli saada myös PS4-julkaisun. Mutta mahdollista on myös se, että PlayStation 5 -konsolien kovan kysynnän ja todella heikon saatavuuden vuoksi Ryan ei halua vielä suututtaa vanhoja PS4-käyttäjiä kertomalla yhden suosituimmista yksinoikeuspelisarjoista saapuvan vain laitteelle, jota tällä hetkellä on mahdotonta hankkia järkevään hintaan.Lähde: Destructoid

V2.fi | Mikko Seppänen
< Hitman-pelinkehittäj... Cyberpunk 2077:stä j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova