Tuorein sisältö

Ensi vuonna ilmestyvä League of Legends -roolipeli Ruined King sai pelikuvaa sisältävän uuden trailerin

12.12.2020 klo 11.00 | Luettu: 1919 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Airship Syndicate ja julkaisija Riot Forge julkaisivat The Game Awards -tapahtumassa torstaina ensimmäisen pelikuvaa sisältävän trailerin tulevasta League of Legendsin universumiin sijoittuvasta roolipelistä Ruined King: A League of Legends Story.

Trailerin lisäksi pelinkehittäjät jakoivat hieman tarkempia yksityiskohtia mitä tulevalta peliltä voi odottaa pelimekaniikkojen suhteen. Pelaajat voivat esimerkiksi tutkia Bilgewaterin ja Shadow Islesin ympäristöä, jutella NPC-hahmojen kanssa ja käyttää hahmojen uniikkeja ominaisuuksia pulmien ratkomiseen sekä salaisuuksien löytämiseen.

Pelin taistelumekaniikan hienoimpia yksityiskohtia ei vielä kuultu mutta Ruined King tulee käyttämään vuoropohjaista ja kaistoihin perustuvaa mekaniikkaa, jossa hahmot toimivat vuorotellen käyttäen omia tai kaistojen kykyjä. Lisäksi sankarit voivat taisteluissa käyttää passiivisia kykyjä tai roolipeleille tuttuun tapaan esineitä.



Riot Forge luetteloi listan erilaisia asioita mitä pelaajat voivat tehdä Runeterran maailmassa, johon kuuluu vapaaehtoisten minipomojen metsästämistä, kalastelua, hirviöiden metsästystä, sivutehtäviä, taisteluareena sekä paljon mahdollisuuksia löytää pelimaailmaan ja sen tarinaan liittyvää lorea.

Ruined King on ensimmäinen konsoleille julkaistava League of Legendsin maailmaan sijoittuva peli ja se julkaistaan ensi vuonna ensin PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -laitteille. Pelistä tulee myöhemmin myös PS5 ja Xbox Series X|S -versiot, johon PS4 tai Xbox One -version luvataan päivittyvän ilmaiseksi.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen il... J.J. Abramsin tuotan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova