Tuorein sisältö

Nyt ollaan taaksepäin yhteensopivuuden ytimessä - neljä sukupolvea Xbox-konsoleita pelaa yhdessä samaa peliä

15.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 1265 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on viimeisen kahden konsolisukupolven aikana puhunut paljon taaksepäin yhteensopivuuden puolesta ja nyt YouTube-kanava Modern Vintage Gamer oli päättänyt kokeilla olisiko mahdollista pelata samaa peliä neljään eri konsolisukupolveen kuuluvalla Xbox-konsolilla.

Käytetty peli oli vuonna 2003 ihan ensimmäiselle Xboxille ilmestynyt Crimson Skies: High Road to Revenge -lentelyräiskintä, joka sai aikoinaan varsin positiivisen vastaanoton ja jossa oli moninpeli sekä lähiverkossa- että netin välityksellä.

Peli kuuluu Xboxin taaksepäin yhteensopivien pelien joukkoon eli se toimii myös Xbox 360-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -konsoleilla mutta koska pelin Xbox Liven kautta toteutettu nettipeli ei enää ole toiminnassa, kokeili Modern Vintage Gamer sattuisiko lähiverkon System link -moninpeli toimimaan myös taaksepäin yhteensopivuuden kautta.

Kuten alla olevalta videolta näkyy, niin hyvinhän Crimson Skiesin moninpeli vielä lähiverkossa toimi. Jos siis aikaa ja tahtoa löytyy, niin taaksepäin yhteensopivien pelien kohdalla voi aina pistää pystyyn Xbox-lanit huolimatta siitä mikä Xbox-konsoli osallistujilta löytyy!Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo esitteli vi... EA Play ei tulekaan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova