Tuorein sisältö

Vietä joulua kavereitä räiskien - Overwatch pelattavissa ilmaiseksi parin viikon ajan

23.12.2020 klo 23.00 | Luettu: 3195 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBlizzard on ilmoittanut, että sen suosittu Overwatch-tiimiräiskintä on nyt pelattavissa ilmaiseksi PC:llä tammikuun 4. päivään saakka ja peli on myös mahdollista hankkia itselleen jakson aikana reilusti alennettuun hintaan.

Myös pelin Legendary Edition -versio on tarjouksessa Xbox- sekä PlayStation-kauppapaikoilla ja vaikka Blizzardin virallinen tiedote ei sitä mainitse, niin ainakin Xboxin nettisivut kertovat pelin myös olevan ilmaiseksi kokeiltavissa tammikuun 4. päivään saakka.

Kaikki pelissä kokeilujaksona ansaitut lootboxit sekä muut avatut sisällöt saa tietenkin pitää, jos pelin päättää itselleen hankkia ja kätevästi pelissä onkin juuri nyt käynnissä tammikuun 5. päivään saakka kestävä Winter Wonderland -tapahtuma, jossa voi avata pelaamalla erilaisia talviaiheisia asusteita ja muut härpäkettä.

Jos siis Overwatch-peliä ei vielä entuudestaan omista ja perheen kanssa vietetty aika alkaa käymään hermoille, niin kannattaa käydä ainakin kokeilemassa olisiko siitä apua joulustressin purkamiseen.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Cyberpunk 2077 on my... Gamigon pelien joulu... >

Keskustelut (3 viestiä)

jördis

24.12.2020 klo 02.05 6 tykkää tästä

mikään ei poista jolustressiä niin kuin alokomahooli.
lainaa
Pumbah

24.12.2020 klo 21.53 3 tykkää tästä

Luulin että peli on jo ilmainen. Ei kai kukaan oikeasti maksa pelkästä online räiskinnästä...
lainaa
QaQ

25.12.2020 klo 12.09

Pumbah kirjoitti:
Luulin että peli on jo ilmainen. Ei kai kukaan oikeasti maksa pelkästä online räiskinnästä...


Köh. Köhm..... COD
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova