Tuorein sisältö

Huhuista ja spekulaatiosta huolimatta Xbox-ohjaimet eivät käytä paristoja Duracell-sponsorisopimuksen vuoksi

09.01.2021 klo 17.00 | Luettu: 1976 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAiemmin tällä viikolla Stealth Optional -sivusto julkaisi haastattelun Duracell-patterifirman markkinointijohtajan kanssa, jonka perusteella Stealth Optional ja useat muut ulkomaiset pelisivustot uutisoivat Microsoftin Xbox-ohjainten käyttävän paristoja firmojen välisen sponsorisopimuksen vuoksi.

Sivustot päätyivät tähän johtopäätökseen Duracellin Iso-Britannian markkinointijohtaja Luke Andersonin sanottua seuraavasti: "Microsoftin ja Xboxin välillä on aina ollut tällainen kumppanuus.. se on jatkuva sopimus, joka Duracelilla ja Microsoftilla on paikallaan."

"Sopimus on, että OEM toimittaa paristot Xbox konsoleihin ja myös ohjaimen pariston. Joten se sopimus tulee jatkumaan vielä jonkinkin aikaa... se on jatkunut jo jonkin aikaa ja minusta sen tulee vielä jatkua hetki pidempään."

Vaikuttaa kuitenkin nyt siltä, että sivustot hyppäsivät haastattelun perusteella hieman ennen aikaisiin johtopäätelmiin, sillä Microsoft on nyt julkaisi torstaina lausunnon jossa kertoo ratkaisun käyttää paristoja langattomissa Xbox-ohjaimissa perustuvan tarkoituksella haluun tarjota käyttäjille valinnanvaraa paristoratkaisujen suhteen.

Microsoftin virallinen lausunto vastaa myös Eurogamerin lähteiltään kuulemia tietoja sekä on samassa linjassa Digital Foundryn viime vuoden huhtikuussa Xbox Series X -konsolin suunnittelijoilta perusteellisessa haastattelussa kuulemien perusteiden kanssa.

Tästäkin huolimatta Microsoftin päätös käyttää vaihdettavia paristoja vielä Xbox Series X|S -konsolien kanssa tulee varmasti jatkossakin yhä jakamaan mielipiteet vahvasti. Osalle käyttäjistä mahdollisuus käyttää haluamiaan paristoja tai ladattavia akkuja on toimiva, kun taas toisten mielestä paristot loppuvat aina väärällä hetkellä ja he sen sijaan kaipaisivat pysyvämpää kiinteää akkua kuten kilpailijoilla.

Lähteet: The Verge, Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vuosituhannen oudoin... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova