Tuorein sisältö

Laran tilalla nähtiin melkein Indiana Jones tai Nicolas Cage - peruttu Tomb Raider remake on nyt myös pelattavissa

10.01.2021 klo 17.00 | Luettu: 1059 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTomb Raider: 10th Anniversary -pelin oli tarkoitus olla uusioversio alkuperäisestä Tomb Raiderista, joka olisi juhlistanut nimensä mukaisesti pelin 10-vuotista taivalta ja se olisi julkaisu Sonyn PSP-käsikonsolille vuonna 2006.

Peli ei kuitenkaan koskaan nähnyt päivänvaloa ja sitä työstänyt pelinkehittäjä Core Design lopulta suljettiin vuonna 2010, pelistudion viimeisempien pelien oltua murskakritiikin saaneet Shellshock 2: Blood Trails ja Rogue Warrior.

Nyt kuitenkin Tomb of Ash -blogia pyörittävä Ash Kaprielov on saanut käsiinsä pelin varhaisen alpha-version ja on kulttuuritekona julkaissut sen kaikkien kokeiltavaksi Internet Archive -sivustolla.

Pelin toimimaan saaminen vaatii hieman säätöä sekä Xbox 360- tai PlayStation 4 -ohjaimen eikä pelissä ole lainkaan vihollisia. Kuitenkin pelin alpha-versio pitää sisällään useamman pelin kartoista ja antaa kiinnostuneille mielenkiintoisen mahdollisuuden nähdä miltä perinteisempi vielä perinteisempi remake ensimmäisestä Tomb Raiderista olisi näyttänyt.

Erittäin mielenkiintoinen yksityiskohta mikä pelin varhaisen version julkaisun myötä paljastui oli se, että Core Design yritti pelastaa pelin yrittämällä muuttaa sen peruuntumisen jälkeen Indiana Jones -peliksi sekä Nicolas Cagen National Treasure - Kansallisaarre -elokuvaan perustuvaksi peliksi.Koska emme päässeet varastamaan Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistusta tai lyömään natseja turpaan, niin on ilmiselvää, että molemmat ehdotukset eivät lopulta ikävä kyllä edenneet mihinkään. Jos kuitenkin haluaa nähdä miltä peruttu Tomb Raider: 10th Anniversary olisi näyttänyt, niin Ash Kaprielovin pelaamaa kuvaa pelistä löytyy alta.Lähteet: Eurogamer, The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Valorantin seuraava ... Hyvää tekevät pikape... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova