Tuorein sisältö

SUP3R5 myi kustomoituja PlayStation 5 -konsoleita, mutta joutui perumaan aikeensa uhkaviestien takia

11.01.2021 klo 23.00 | Luettu: 2560 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


SUP3R5 kertoi taannoin tuovansa myytiin PlayStation 2 -konsolin väreihin kustomoitua PlayStation 5 -konsolia ja DualSense-ohjainta, kertoo Eurogamer Kyseessä oli erikoiserä, joka saapui myyntiin 8. tammikuuta ja jonka kaikki laitteet menivät kuumille kiville, vaikka pelikonsolin hinta oli perusmallia kalliimpi eli 650 dollaria tai 750 dollaria. DualSense-ohjaimen hinta oli noin 99 dollaria.

Yhtiö kuitenkin kertoi, että kaikki tehdyt tilaukset perutaan ja ostajat saavat rahansa takaisin, sillä yrityksen työntekijät olivat saaneet uhkauksia. Tiedotteen mukaan uudelleenmyyntiä kokeillaan myöhemmin kun se on turvallisempaa.

On epäselvää, millaista uhkailua työntekijät saivat osakseen tai kenen taholta. SUP3R5 poisti myös Twitter-tilinsä käytöstä, joten myös alkuperäinen tiedote aiheesta on poistunut. Yhtiöllä ei ole mitään tekemistä Sonyn tai PlayStationin kanssa.

Lokakuussa 2020 PlateStation 5 -niminen yritys toi myyntiin 35 euron hintaisia vaihtokuoria. Yritys joutui kuitenkin heti alkuunsa ongelmiin Sonyn kanssa, ja yhtiön nimi vaihtui Customize My Platesiin. Samalla yhtiö joutui luopumaan vaihtokuorien myynnistä. Tällä hetkellä firman valikoimista löytyy vain tarrakuoria. Myös Custom My Plates on ottanut kantaa SUP3R5-yrityksen tilanteeseen jakamalla Twitterissä kuvan PlayStation 5 -konsolista PS2-värityksillä.Sony tai PlayStation eivät ole ilmoittaneet tuovansa itse markkinoille PlayStation 5 -konsoliin sopivia vaihtokuoria tai muun värisiä laitteita.

V2.fi | Miia Lyyra
< Xboxin langattomien ... JOKin pelivatkain 31... >

Keskustelut (2 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

11.01.2021 klo 23.50 3 tykkää tästä

Maailma ei yksinkertaisesti pyörisi, jos kaikki säikähtäisivät random tyyppien uhkailuja niin että lopettaisivat sen mitä tekevät. Onkohan tämän jutun taustalla muutakin kuin se, että joku jonne sanoi pahasti netissä?
lainaa
Huutista

12.01.2021 klo 08.11

Se on kyllä harmi kun ei pysty toisen yrityksen tuotteilla pistämään rahaksi. :(
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova