Tuorein sisältö

Razerin uudessa projektissa kasvomaski saa älyä ja värivalot

13.01.2021 klo 23.00 | Luettu: 601 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Pelaamisen oheistuotteiden tekemisestä tunnettu Razer on kertonut työstävänsä Project Hazelia, jossa kehitetään uudenlaista kasvomaskia. Maskissa tulisi olemaan muun muassa mikrofoni sekä kaiuttimet, jotka helpottaisivat puheen kuulemista. Kankaisten ja paperisten suojainten ongelmana on ollut, että kasvomaskia käyttävän henkilön puhe puuroutuu.

Maskista löytyy myös valaistut suodattimet, joiden tehtävänä on hoitaa ilman kulkeminen sisään ja ulos. Razerin markkinointivideon mukaan ne täyttävät N95-standardit. Razerin maski toimitetaan erillisen kotelon kanssa, jossa laite voidaan ladata sekä puhdistaa uv-valon avulla. Maski on tehty kierrätetystä muovista, joka vähentää jätteen määrää. Laitteen hinnasta ei ole vielä tietoa, tai siitä milloin se saapuu myyntiin.

Katso lisätietoja Razerin tuoreesta projektista yhtiön nettisivuilta tai alla olevasta markkinointivideosta. Videon alapuolella katsottavissa myös muutama kuva kasvomaskista.V2.fi | Miia Lyyra
< Ubisoftin ruotsalais... Housemarquen PlaySta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

14.01.2021 klo 02.31 5 tykkää tästä

Alustavien tietojen mukaan maski ei päästä happea sisään ennen kuin kirjautuu manuaaliseti sisään Synapseen huolimatta aiemmista salasanan tallennuksista. Toiminta myös seisahtuu tunnin välein maskin ladatessa viimeisimmät tartuntatilastot.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova