Tuorein sisältö

Mirandan pyllyä ylettömästi esittelevät kuvakulmat saavat lähtöpassit Mass Effect: Legendary Editionista

05.02.2021 klo 22.30 | Luettu: 8363 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBiowaren tulevan Mass Effect: Legendary Edition -kokoelman tekijät kertoivat Metro-lehdelle annetussa haastattelussa hieman tarkemmin kokoelmassa peleihin tehdyistä muutoksista.

Näihin muutoksiin kuuluu muun muassa pelin kamerakulmien hienosäätämistä välianimaatioissa sekä keskusteluissa ja yhtenä esimerkkinä kokoelman ohjaajana toimiva Mac Walters nostaa Mass Effect 2 -pelin keskustelut joissa kamera tuntuu keskittyvän pääasiassa Mirandan takapuoleen.

Ohjaajan mukaan pelit ovat kehittyneet viimeisten vuosien aikana ja vaikka tekijät eivät erityisesti olleet huolissaan asiasta, niin kun hahmojen ja ympäristöjen ohjauksesta vastaavan Kevin Meekin ihmetteli miksi keskusteluissa kamera tuntuu keskittyvän Mirandan pyllyyn, päättivät tekijät että voisivat hieman kuitenkin tehdä muutoksia peliin.

Kaikkia pelaajia kuitenkin ilahduttavia muutoksia on myös luvassa, sillä Walters kertoo tekijöiden erityisesti pyrkineen hiomaan ensimmäisen Mass Effect -pelin rosoisuuksia pois ja kertovatkin tehneensä muutoksia Mako-ajoneuvon ohjaukseen sekä pelin käyttöliittymään, että peli olisi kokonaisuutena lähempänä trilogian kahta jälkimmäistä osaa.

Ne jotka toivovat uuden Legendary Editionin tekevän muutoksia trilogian mielipiteitä jakaneeseen loppuun, joutuvat kuitenkin pettymään sillä haastattelun mukaan kokoelman tekijät eivät ole lähteneet säätämään vielä lisää kolmannen osan myöhemmin ilmestynyttä Extended Cut -loppua.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Onko persian prinssi... Destruction AllStars... >

Keskustelut (18 viestiä)

Kejjo

05.02.2021 klo 23.02 26 tykkää tästä

Pinnacle Stationin puutteen vielä sietää, mutta Mirandan hanuri on paljon vakavampi asia. Harkitsen ostamista uudemman kerran...
lainaa
gamermoment

06.02.2021 klo 00.05 9 tykkää tästä

SEN SUURI SJW DEVAAJAT PILALLA
lainaa
pärse

06.02.2021 klo 00.38 19 tykkää tästä

mielensä pahoittamis kulttuuri on pilannut tämänkin :(
lainaa
hfksnfns

06.02.2021 klo 09.52 1 tykkää tästä

joko 1 yhteen remake tai parannatte kaikkea nyt on ihan torso ja alkuperaistakin pitaa pelata
lainaa
justiina

06.02.2021 klo 14.28 3 tykkää tästä

todella mahtava uutinen.en ymmärrä miten naisen peppu liittyy toiminta peliin mitenkään.sitten pitäis olla tasa-arvoa naisille että miesten etumuksia näytetään myös pelissä.
lainaa
Eero-Teero

06.02.2021 klo 21.32 3 tykkää tästä

Tyypit tietää kai, että pyllyjä löytyy muualtakin kuin peleistä, joita voi joutua pelaamaan tunti tolkulla pyllyjen välissä? Oikeilla hakusanoilla pääsee katsomaan jopa sitä Mirandan pyllyä.
lainaa
seppiss

06.02.2021 klo 22.04 14 tykkää tästä

Ongelmana taitaa olla se sensurointi, jossa jotain täysin yhdentekevää poistetaan koska joku pieni marginaaliryhmä on loukkaantunut siitä, kuten tässä tapauksessa nyt joku videopelin pylly. Kun näille ryhmille antaa valtaa, niin lopulta kaikki muuttuu tasapaksuksi paskaksi, koska joku loukkaantuu aina jostain.
Surullista tässä on se että joku pylly aiheuttaa niin kovan triggeröinnin, että se pitää poistaa, mutta väkivalta ja tappaminen on edelleen hienoa. Mielestäni ameriikan sensuurilogiikka on täysin järjetöntä, koska alastomuus on normaalia kun taas väkivalta ei. Peleissä on jo kuitenkin ikärajat, niin miksi pitää alkaa muuttamaan kaikkea disneyksi. Pelipyllyn vilahtaminen tuo itselleni ainakin iloa, jos se ei ole joka paikassa naamalla. Varsinkin noin hyvä pylly.

Noilla hahmoilla on sitäpaitsi romanssi keskenään jossa harrastetaan... ooh kamalaa... SEKSIÄ! Jos Komentaja Shephard ei olisi kiinnostunut Mirandan pyllystä, niin mistä sitten? Hiuksista?

Cancel kulttuuri pois.
lainaa
Jäbä4

06.02.2021 klo 22.13 7 tykkää tästä

^
Se ei ole sensurointia, jos pelin levittäjä päättää itse poistaa jotakin. Tämä ei kaiketi ollut minkään valtion määräys?
lainaa
Herpy

07.02.2021 klo 01.56

Eiköhän Garruksen karvaisessa perseessä ole aivan tarpeeksi runkkumatskua - Bioware
lainaa
MirandanHerkkuBylly

07.02.2021 klo 13.14 2 tykkää tästä

Netistä löytyy taidetta, missä Jack lipittää Mirandan pyllyä. Rino99 tai r34 r/rule34 tekemä muistaakseni.
lainaa
seppiss

07.02.2021 klo 13.52 7 tykkää tästä

Jäbä4, se on sensurointia jos jotain poistetaan ulkopuolisen porukan vaatimuksesta. Tässä tapauksessa netin SJW poliisit vaati perseenpoistoa (hah) ja bioware jälleen kyykkäsi näille.

Ongelmana ei tosiaan ole se perse tai löytyykö niitä netistä nyt kaikille himorunkkaajille muualta, vaan se että alkuperäisiä taideteoksia muokataan poliittisesti korrekteiksi.

Asia on huomattavasti laajempi kuin tämä yksittäinen perse( :D ). Ihmiset tuhoaa taideteoksia ja patsaita sen takia, koska he loukkaantuvat niistä. Tietokonepelitkin on taidetta ja taiteen muokkaaminen on eettisesti väärin, paitsi kommunisteille ja muille hallitusmuodoille, jotka rajoittavat kansan vapauksia.

lainaa
qwertypro

08.02.2021 klo 08.42 3 tykkää tästä

seppiss kirjoitti:
Tässä tapauksessa netin SJW poliisit vaati perseenpoistoa

Nyt tarttis niitä kuitteja siitä että netissä ollut merkittävä määrä SJW-ulinaa etukäteen mirandan perseestä
lainaa
maker

08.02.2021 klo 10.13 1 tykkää tästä

kyllä jotkut mielensäpahoittaa jos kuvakulmat vaihdetaan.varmasti olisi eriääni kellossa jos miesten takamuksia näytettäisiin samalla tavalla.varmasti tulisi iso haloo.
lainaa
Ari

08.02.2021 klo 10.38

samaa mieltä miksi mennä peliä muutamaa liikaa jos joku jolla on herneet mennyt nenään ja toiseksi ei toi oo lasten pelit, ja tämä miitoo on myös pilannyt koko uuden version
lainaa
justiina

08.02.2021 klo 10.46 1 tykkää tästä

enemmän miesten etumuksia peliin myös ,kiitos.
lainaa
Vierailija

08.02.2021 klo 13.07

Naisen pylly se sitten oli suurin huolenaihe tässäkin pelissä, se pitää sieltä saada pois. Hohhoijaa. Muutenkin karsivat seksikohtauksia, koska kyllähän nämä asiat voi hoitaa ihan vain tekstipohjalta. Oikeastaan voisi poistaa koko romanssimekaniikan, mitä sillä tekee kun kyseessä on tosiaan "vain toimintapeli".
lainaa
trumpetti

08.02.2021 klo 13.32 2 tykkää tästä

Vierailija kirjoitti:
Naisen pylly se sitten oli suurin huolenaihe tässäkin pelissä, se pitää sieltä saada pois. Hohhoijaa. Muutenkin karsivat seksikohtauksia, koska kyllähän nämä asiat voi hoitaa ihan vain tekstipohjalta. Oikeastaan voisi poistaa koko romanssimekaniikan, mitä sillä tekee kun kyseessä on tosiaan "vain toimintapeli".

olihan pelikansalle iso huoli kun the last of us 2 naishahmo on lesbo.siitä monet pahoittimielensä.
lainaa
destev

10.02.2021 klo 17.48 2 tykkää tästä

Tämäkin kommenttiketju kertoo hyvin miten kujalla porukka on. Ensinnäkin yksikään ei näytä tietävän mitä sensuuri tarkoittaa ja mitä kaikkea sensuuri voi olla, vaan sekoittavan sen johonkin sananvapauden rajoittamiseen(mikä myös voi olla sensuuria).

Sen lisäksi nämä isänmaan toivot pitävät yhtä persettä sellaisessa arvossa että haluavat sen vaikka väkisin sellaisiinkin kohtauksiin joihin perseen esittely ei lity millään tavalla. Ja sit se perus SJW:n syyttely, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

Kelatkaa. Me ollaan oltu kymmeniä tuhansia vuosia maapallon kehittynein laji älyllisesti. Luonnon valinta piti siitä huolen, mutta nyt kun tyhmät ihmiset lisääntyvän ennen näkemättömällä määrällä, on käyrä kääntynyt jyrkkään laskuun.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova