Tuorein sisältö

Destruction AllStars sai pikapäivityksen, joka tuo peliin kaivatun rauhan mykistämällä oletuksena muut pelaajat

06.02.2021 klo 11.00 | Luettu: 1623 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tällä viikolla ilmaisena PS Plus -pelinä julkaistuP5-yksinoikeuspeli Destruction AllStars on saanut monien kaipaaman päivityksen, joka oletuksena mykistää pelin moninpeliaulojen äänichatin kaikilta pelaajilta ja lisäksi pelinkehittäjä Lucid Games kertoo työskentelevänsä aktiivisesti parantaakseen pelin ääniviestintää muutenkin.

Pelin julkaisuversiossa PS5-ohjaimen mikrofoni oli moninpelissä oletuksena päällä ja samoin äänichat, joten vähemmän yllättäen pelaajat pian kertoivatkin kohdanneensa normaalin värikkään kielenkäytön lisäksi suoranaista häirintää, homofobiaa ja rasismia.

Ennen uusinta päivitystä saadakseen hiljennettyä muut pelaajat, joutui pelin äänichatin laittamaan pois päältä PlayStation 5:n järjestelmäasetukista. Ikävä kyllä, päivityksenkään jälkeen pelissä ei vielä voi vain hiljentää yksittäisiä häiritseviä pelaajia, joka tuntuu hienoiselta suunnittelumokalta moninpeliin keskittyvässä pelissä.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Mirandan pyllyä ylet... Destiny 2: Season of... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

06.02.2021 klo 11.47 13 tykkää tästä

PS2 ajoista netissä pelannut ja aina ollut kovin hiljaista. X360 ja PC pelaillessa jostain syystä paljon enemmän mölisijöitä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova