Tuorein sisältö

Silent Hill -säveltäjän haastattelu poistettiin netistä, kun tämä oli vihjaillut seuraavasta projektistaan

07.02.2021 klo 11.00 | Luettu: 852 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPitkään kärvistelleillä Silent Hill -faneilla voi olla syytä toivoon, kun erityisesti pelisarjan säveltämisestä tunnetun Akira Yamaokan äskettäin Al Hub -sivustolle antama videohaastattelu vedettiin kokonaan pois YouTubesta.

Yamaoka nimittäin puhui mahdollisesti haastattelussa hieman ohi suunsa kertoessaan työskentelevänsä uuden kesällä julkistettavan projektin parissa, joka säveltäjän mukaan on juuri se mistä fanit toivovat kuulevansa.

Al Hub julkaisi videon poistoon liittyen lausunnon, jossa kiittää ihmisiä haastattelun eteenpäin jakamisesta ja tuesta mutta kertoo saaneensa pyynnön haastattelun poistamisesta sekä tehneensä näin. Sivusto pahoittelee tapahtunutta mutta ei kerro tarkemmin keneltä poistopyyntö tuli.Huolimatta siitä, että Yamaokan tuotantoon kuuluu lukuisia pelejä vuosikymmenten varrella, niin säveltäjä kuitenkin yhdistetään silti vahvinten yhä Silent Hill -peleihin sillä Yamaoka on ollut tekemässä musiikkia pelisarjan jokaiseen viralliseen osaan.

Tietenkin on mahdollista, että kyseessä on vaikkapa uusi Contra tai Lollipop Chainsaw mutta vahvistusta asiaan joudutaan todennäköisesti odottamaan kesään saakka.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uusi video esittelee... Warner Bros onnistui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova