Tuorein sisältö

People Can Fly kertoi mitä ensi viikolla julkaistavalta Outriders-demolta voi odottaa

21.02.2021 klo 17.00 | Luettu: 572 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBulletstorm ja Gears of War: Judgement -peleistä tuttu pelinkehittäjä People Can Fly on kertonut yksityiskohtaisemmin mitä ensi viikolla julkaistavan Outriders-yhteistyöräiskinnän demolta on odotettavissa.

Tärkeimpänä seikkana pelinkehittäjä painottaa sitä, että kyseessä on nimenomaan demo eikä betatesti eli peliä pääsee kokeilemaan täysin ilmaiseksi eikä siinä ole minkäänlaista aikarajaa tai se ei vaadi pelin ennakkotilaamista. Ainoa beta-vaiheessa oleva ominaisuus demossa tulee olemaan sen konsolien välistä yhteistyöpelaamista tukeva crossplay-tuki.

Sisällöltään demo antaa pelaajille mahdollisuuden kokeilla pelin kaikkia neljää hahmoluokkaa aina hahmotasolle 7. saakka ja pelaajat voivat pelata pelin prologin sekä alkuluvun läpi aina ensimmäiseen pomovastustajaan saakka. Tämän päihittäminen avaa tosin demoon vielä lisää sivutehtäviä, joten pelattavaa pitäisi riittää ainakin jonkin verran.

Pelaajat voivat halutessaan siirtää demon etenemisensä 1. päivä huhtikuuta julkaistavaan peliin mutta demossa on hahmorajan lisäksi myös tasapainon nimissä rajattu varsinaiseen peliin siirtyvien kerättävien resurssien määrää.

Demo julkaistaan ensi viikon torstaina 25. päivä Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< GDC-tapahtuma muutta... Twitch joutui puuttu... >

Keskustelut (1 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

21.02.2021 klo 18.41 2 tykkää tästä

Oisivat vaan tehneet henkistä jatkoa painkillerille. On kyllä viittä vaille mitäänsanomattoman näköinen räiskyttely.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova