Tuorein sisältö

GDC-tapahtuma muuttaa tämän vuoden suunnitelmia ja siirtyy kokonaan verkkoon

21.02.2021 klo 14.00 | Luettu: 938 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelialan väelle pääasiassa suunnattu Game Developers Conference on ilmoittanut muuttavansa alustavia tämän vuoden suunnitelmia ja siirtää tänä vuonna 35. kertaa järjestettävän tapahtuman kokonaan verkkoon yhä jatkuvan koronapandemiaan liittyvän epätietoisuuden vuoksi.

Varsinainen viikon kestävä GDC-konferenssi järjestetään heinäkuun 19.-23. päivä mutta ennen sitä GDC järjestää maaliskuussa kaksi pienimuotoisempaa tapahtumaa joista maaliskuun 15.-19. päivä ensimmäistä kertaa järjestettävä GDC Showcase on ilmainen ja avoin kaikille.

GDC Showcase -tapahtuman tarkoitus on tarjota kaikille kiinnostuneille pieni maistiainen päätapahtumasta ja se tulee sisältämään esitelmiä, kyselytunteja, paneeleita sekä paljon muuta. Lisätietoa tapahtumasta ja siihen ilmoittautuminen löytyvät tapahtuman verkkosivuilta.

Lisäksi maaliskuussa järjestetään 4.-5. päivä uusi GDC Masterclass, joka on viime syksynä lanseerattu uusi tapahtumaformaatti. GDC Masterclass tarjoaa yhden tai kahden päivän virtuaalisia workshop-kursseja, joissa osallistujille luvataan tarvittaessa henkilökohtaista apua sekä palautetta. Lisätietoa GDC Masterclassista löytyy sen verkkosivuilta.

Vaikka virtuaalinen tapahtuma ei tarjoa välttämättä samanlaisia verkostoitumismahdollisuuksia, kun mitä perinteinen GDC, niin positiivisena puolena niissä on, että ne avaavat kuitenkin uusia osallistumismahdollisuuksia myös rajoitetummalla budjetilla toimiville indiekehittäjille ja asiasta kiinnostuneille yksityishenkilöille.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Raren julkaisematon ... People Can Fly kerto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova