Tuorein sisältö

Taas yksi PlayStation-yksinoikeus saapuu PC:lle - tänä keväänä päästään nauttimaan zombiemättö Days Gonesta

24.02.2021 klo 20.00 | Luettu: 2498 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


PlayStation-pomo Jim Ryan kertoi GQ:lle antamassaan haastattelussa, että seuraava PlayStation-yksinoikeus on matkalla PC:lle. Tällä kertaa vuorossa on zombieräiskintä Days Gone, joka saapuu tietokonepelaajien käsiin kevään aikana

Viime vuonna Sony toi PC:lle Death Strandingin ja Horizon Zero Dawnin, jotka olivat nauttineet aiemmin PlayStation-yksinoikeudesta.

Days Gonen julkaisun yhteydessä Jim Ryan kertoi, että kyseinen teos on vain alkusoittoa ja PC:lle on tulossa vielä monta muuta aiemmin PlayStationin yksinoikeutena ollutta peliä. GQ:n haastattelussa Ryan kertoo myös, että yhtiön ajatus yksinpelien tuomisesta muille alustoille on muuttunut. Hänen mukaansa PlayStation 4:lle tehdyt pelit ovat mahtavia ja niitä voidaan jatkossa tuoda saataville laajemmalle yleisölle. Lisäksi hän mainitsee pelien nousseet kehityskustannukset.

Kokonaisuudessaan Jim Ryanin haastattelun voit lukea täältä.Lähde: Kotaku
V2.fi | Miia Lyyra
< HP rynnistää pelilai... Tältä näyttää lautap... >

Keskustelut (3 viestiä)

Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

24.02.2021 klo 21.20 2 tykkää tästä

Bloodborne & Demon's Souls kiitos. Monen monta kaveria olisi halukkaana cooppaamaan pc:llä kun eivät konsoleita hankkineet.
lainaa
T-Bone

26.02.2021 klo 17.03

Jes, tää oli kyllä odotettu ja tervetullut uutinen. Helvetin kova peli, mutta älyttömän pitkät latausajat sekä suorituskyvyn kyykkäys höystettynä max 30fps söi nautittavan pelikokemuksen.
lainaa
T-Bone

26.02.2021 klo 17.05

Wegetzu kirjoitti:
Bloodborne & Demon's Souls kiitos. Monen monta kaveria olisi halukkaana cooppaamaan pc:llä kun eivät konsoleita hankkineet.


No nämä myös! :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova