Tuorein sisältö

Pettymyksen tuottaneen Days Gonen kerrottiin myyneen enemmän kuin Ghost of Tsushiman, mutta jokin annetuissa myyntiluvuissa ei täsmää

09.01.2022 klo 17.00 | Luettu: 2079 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Days Gonen kehittäneen Bend Studion Jedd Ross avautui Twitterissä, kuinka Days Gonen kiitettävät myyntimäärät tuottivat pettymyksen Sonylle. Hänen mukaansa peli myi PlayStationilla 8 miljoonaa kappaletta, joka on enemmän kuin Ghost of Tsushiman myyntimäärä. Rossin ilmoittama luku ei sisällä PlayStation Plus -jäsenten saamia kopioita, minkä lisäksi myyntimäärä on kasvanut Days Gonen saavuttua Steamiin. Näin ollen lukema olisi Rossin mielestä noin 9 miljoonaa.

Myyntilukujen valossa Ross harmittelee, että Bend Studios ei saanut tehtyä Days Gonesta pelisarjaa. Twitterissä Ross tuo ilmi, että ensimmäinen Killzone ei ollut arvostelujen mukaan hittipeli, mutta silti sarja sai lisäosia.

Nyt Jedd Ross on kuitenkin perunut puheitaan myöntämällä, ettei hän oikeasti tiedä, montako kopiota Days Gonea on myyty. Hänen sanomansa kahdeksan miljoonan lukema oli peräisin nykyisin jo suljetulta Gamestat-sivustolta, jonka luvut perustuvat PlayStation Trophyjen lukumäärään. Näissä luvuissa ei näy esimerkiksi käytettynä hankitut versiot. Ross kertoo, että ainoa luku, jonka Sony on hänelle kertonut on noin 5,8 miljoonaa kappaletta. Hän myös kertoo, ettei Sony koskaan kertonut hänelle täysin virallisia myyntilukuja, eikä hänellä ollut pääsyä niihin.



Lähde: Gameinformer



V2.fi | Miia Lyyra
< Devolver Digitalin k... Xboxin juhlaohjaimee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova