Tuorein sisältö

Näyttelijä Jeff Leach kertoi olevansa lähes varma, että Dr Disrespectin Twitch-porttikiellon syynä oli sopimusneuvotteluissa huijaus

04.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 2052 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

Suosittu striimaaja Guy Beahm eli Dr Disrespect sai yllättäen viime kesänä porttikiellon suoratoistopalvelu Twitchiin. Hän ei omien sanojensa mukaan ole koskaan saanut selville, mikä porttikiellon aiheutti. Spekulaatiota aiheesta on kuitenkin riittänyt.

Nyt aiheeseen on saatu uutta näkökulmaa. Näyttelijä Jeff Leach osallistui Dan Allen Gamingin YouTube-kanavalla haastatteluun, jossa hän kertoi oman näkemyksensä siihen, miksi Dr Disrespect sai lähtöpassit. Hän kertoo kuulleensa huhuja Twichissä työskennelleiltä henkilöiltä, että kyse oli huijausyrityksestä sopimusneuvottelussa.

Leachin mukaan Beahm yritti Mixerin sopimustarjouksen avulla saada itselleen parempaa sopimusta Twitchiltä. Striimaajan tarkoituksena oli saada Twitchiltä enemmän rahaa yksinoikeussopimuksen muodossa. Homma meni kuitenkin mönkään, sillä Mixer suljettiin kokonaan samoihin aikoihin Beahmin ja Twitchin välisen neuvottelun kanssa. Jeff Leachin mukaan Twitch suuttui, sillä yrityksen silmissä saattoi näyttää siltä, että Mixerin sopimustarjous olisi ollut tekaistu. Kysymys taustalla kuuluukin, miksi Mixer olisi halunnut Dr Disrespectin itselleen vain muutaman viikon ajaksi ennen palvelun sulkeutumista.

Dr Disrespect tai Twitch ei ole kertonut asian oikeaa laitaa missään vaiheessa. Asia nousi kuitenkin esille toissa päivänä Twitchin virallisella CreatorCamp-tilillä, jossa aiheena oli “Twitch Transparency Report”. Chatissa eräs käyttäjä kysyi “onko mitään Dr Disrespect uutisia?”, johon CreatorCamp-tili kommentoi lyhyesti ja ytimekkäästi “ei”.

Alla Jake Luckyn jakama kuvakaappaus keskustelusta.


Kuva: PUBG n8bit / Wikipedia

Lähde: Screen Rant, Know Your Meme

V2.fi | Miia Lyyra
< Valheimiin perustett... For Honorin taistelu... >

Keskustelut (1 viestiä)

maker

05.03.2021 klo 10.58 3 tykkää tästä

ukolla iski raha ahneus.sitä se teettää kun dollarit silmissä vain pyörii.sitä saa mitä tilaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova