Tuorein sisältö

Valheimiin perustettu BRS-ryhmä auttaa sinua hankkimaan takaisin menetetyt sotasaaliit ja aivan ilmaiseksi

04.03.2021 klo 20.00 | Luettu: 1305 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Oletko pelannut viikinkipeli Valheimia ja menettänyt arvokkaita tavaroita? Ei hätää, pelastusjoukot odottavat sinua. Eurogamer uutisoi Body Recovery Squad (BRS) -ryhmästä, jonka tehtävänä on hankkia takaisin muiden pelaajien menettämiä arvokkaita esineitä. Valheimin luonteeseen kuuluu, että pelaajan kuoltua hänen kantamansa esineet jäävät sinne, minne hän menehtyi. Saadakseen tavaransa takaisin, on viikinkisoturin palattava takaisin haudaksi muuttuneelle kuolinpaikalleen.

BRS on joukko aivan tavallisia pelaajia, jotka haluavat hyvää hyvyyttään ilman rahallista palkkiota auttaa muita pelaajia. Idea tiimin perustamiseen lähti, kun ryhmän henkilöt joutuivat tukalaan tilanteeseen kesken reissun. Heidät kuitenkin pelasti alueella ollut portaali, jonka kautta ystävä, joka ei ollut mukana matkalla, pystyi suorittamaan pelastusoperaation.

Tällä hetkellä BRS-pelastustiimiin kuuluu noin 15 henkilöä ja pelastettuja pelaajia on jo yli 100. Pelastusjoukon johtaja ja perustaja Lucas kertoi Eurogamerille, että jotkut pelaajat ovat lopettaneet Valheimin tahkoamisen kokonaan, jos he ovat menettäneet tavaransa ja niiden takaisin saaminen on ollut liian haastavaa. Hänen mukaansa asian ei tarvitsisi olla niin, mikä myös kirvoitti ajatukseen pelastusryhmästä.

Valheimin kehittäjät ilmoittivat eilen keskiviikkona, että peli on myynyt jo 5 miljoonaa kopiota. Peli julkaistiin Steamin Early Access -palveluun 2. helmikuuta 2021. V2.fi:n ennakon viikinkiseikkailun tunnelmista voit lukea täältä.V2.fi | Miia Lyyra
< Jatkossa PlayStation... Näyttelijä Jeff Le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova