Tuorein sisältö

Dr Disrespect ja Twitch sopivat oikeuskiistansa - kumpikaan taho ei myönnä tehneensä mitään väärää

11.03.2022 klo 20.30 | Luettu: 1595 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenStriimauspalvelu Twitch yllätti pelikansan vuonna 2020 antamalla yllättäen lähtöpassit Dr Disrespectille, joka oli yksi palvelun suosituimmista striimaajista ja jonka kanssa striimauspalvelu oli vain muutamaa kuukautta aiemmin solminut miljoonien arvoisen yksinoikeussopimuksen.

Pysyvien bännien syistä oli runsaasti spekulaatiota, varsinkin kun Twitch ei itse virallisesti kommentoinut asiaa lainkaan ja aluksi myös oikealta nimeltään Guy Beahm oleva striimaaja kertoi, ettei itsekään tiennyt miksi sai pysyvän kiellon palveluun.

YouTuben puolelle striimaamaan siirtynyt Beahm kuitenkin paljasti yli vuotta myöhemmin saaneensa lopulta tietää bännien syyn mutta ei paljastanut sitä, vaan sen sijaan striimaaja kertoi haastavansa Twitchin oikeuteen bänneistä aiheutuneista vahingoista.

Asiaan saatiin lopulta eilen illalla jonkinlainen päätös, kun Beahm twiittasi kuvan kortista, jossa luki yksinkertaisesti, että "Dr Disrespect on sopinut oikeuskiistansa Twitchin kanssa. Kumpikaan osapuoli ei myönnä tehneensä mitään väärää." Twitch myös vahvisti asian PC Gamer -sivustolle antamalla julkaisemalla käytännössä identtisen lausunnon.

Vaikuttaakin siltä, että syy hämmennystä aiheuttaneiden pysyvien bännien taustalla tulee jäämään ainakin vielä virallisesti toistaiseksi mysteeriksi ja Beahmin julkaiseman twiitin perusteella fanien on turha toivoa striimaajan enää palaavan takaisin Twitchiin.

Striimauksen ohella Dr Disrespect on myös siirtymässä pelialalla, sillä joulukuussa Beahm ilmoitti perustaneensa uuden pelistudion nimeltään Midnight Society yhdessä aiemmin Infinity Ward -pelistudiolla työskennelleen Robert Bowlingin kanssa.

Tarkempia tietoja siitä mitä uusi pelinkehittäjä on työstämässä ei vielä ole mutta oisin kuin useilla muilla pelinkehityksestä haaveilevilla striimaajilla, niin Beahm on jo aiemmin työskennellyt pelialalla ja on ollut Sledgehammer Gamesilla tekemässä Call of Duty: Advanced Warfare -pelin moninpelikarttoja.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uudesta Portal-maail... Microsoft kehottaa p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova