Tuorein sisältö

Vihdoinkin maan mahtavimmat sankarit voivat silittää koiraa - Marvel's Avengers päivittyi lisäsisällöllä ja sai viimeinkin uuden sukupolven konsoliversiot

20.03.2021 klo 11.00 | Luettu: 2068 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Huolimatta Marvel's Avengers -pelin alkuperäisestä varsin penseästä vastaanotosta, niin julkaisija Square Enix ja pelinkehittäjä Crystal Dynamics ovat jatkaneet pelin päivittämistä ja ilmaisen lisäsisällön julkaisua. Aiemmin tällä viikolla ilmestyi pelin viimeisin uusi lisähahmo Clint "Haukansilmä / Hawkeye" Barton sekä tämän uusi yksinpelin tarinakokonaisuus, joka sijoittuu sarjakuvista tuttuun Future Imperfect -vaihtoehtotulevaisuuteen.

Lisäksi peli sai vihdoinkin viime vuoden marraskuulta siirtyneen päivityksen seuraavan sukupolven konsoleille eli pelin PlayStation 4- tai Xbox One -konsoleille hankkineet saavat päivittää pelin ilmaiseksi saman konsolivalmistajan uudempaan PS5- tai Xbox Series X -versioon.

Uuden sukupolven versioiden pitäisi Square Enixin mukaan tarjota pelaajille ainakin 60fps 4K-tarkkuudella, korkeamman tarkkuuden tekstuurit, parannetun ympäristön tuhoutumisen sekä nopeammat latausajat. Pelaajat voivat myös siirtää tallennuksensa versioiden välillä, mutta Sonyn uutuuskonsolilla se vaatii hieman enemmän säätöä, kuten pelin PS4- sekä PS5-versioiden samanaikaisen lataamisen konsolille.

Uusi hahmo ja yksinpelisisältö sekä uuden sukupolven konsoliversiot ovat kuitenkin tietenkin täysin toissijaisia päivityksen tärkeimpään sisältöön verrattuna. Aina oleellinen Can You Pet the Dog? -twittertili nimittäin kertoo, että päivityksen myötä jokainen pelin sankareista on saanut oman uniikin koiran silitysanimaation.



Pelinkehittäjä Crystal Dynamics myös julkisti tämän vuoden alustavan suunnitelman pelin lisäsisällölle, jonka perusteella torstaina julkistettua Black Panther -lisäosaa peliin ei kannata odottaa ennen kesää. Samalla pelistudion pomo Scott Amos vahvisti myös IGN-sivustolle, että mielipiteitä vahvasti jakanut pelin PlayStation-versioihin yksinoikeudella ilmestyvä Hämähäkkimies-hahmo ei tule peliin ainakaan ennen kyseistä War for Wakanda -lisäosaa.

Marvel's Avengers -pelin viimeisimmän lisäosan sekä uuden sukupolven päivitykset esittelevät trailerin voi katsoa alta.




Lähteet: Game Informer, Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bat-perheen seikkail... Ongelmista kärsinyt ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova