Tuorein sisältö

Kingdom Hearts 4 on virallisesti työn alla - Square Enix esitteli jo ensimmäistä pelikuvaa

10.04.2022 klo 16.20 | Luettu: 1188 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSquare Enix on tänään paljastanut Kingdom Hearts -pelisarjan 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tekevänsä uutta Kingdom Hearts 4 -peliä ja vaikka pelillä ei vielä olekaan julkaisupäivää tai alustaa, niin pelin julkistustrailerissa nähtiin jo pieni pätkä pelikuvaa.

Tuleva peli sijoittuu Square Enixin mukaan Quadratumin kaupunkiin, jonka realistinen tyyli on pelijulkaisijan mukaan jotain mitä pelisarjassa ei ole aiemmin nähty ja peli käynnistää uuden eeppisen tarinakokonaisuuden nimeltään "Lost Master Arc". Päähenkilönä pelissä on jälleen tuttu avainmiekan heiluttaja Sora ja vanhoista apureista sekä Hessu että Aku ovat myös jälleen mukana.

Kingdom Hearts 4 -pelin lisäksi Square Enix esitteli juhlavuoden tapahtumassa myös kaksi pelisarjaan kytkeytyvää mobiilipeliä Kingdom Hearts Union x Dark Road ja Kingdom Hearts Missing Link, joista ensimmäinen saa viimeisen tarinapäivityksensä tämän vuoden elokuussa ja jälkimmäinen taas saapuu suljettuun betatestiin tämän vuoden puolella.

Kaikkien tapahtumassa esittelyssä olleiden pelien trailerit löytyvät alta olevasta videosta, mutta oleellisin eli Kingdom Hearts 4 alkaa kohdassa 4:05.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Segan yhteistyössä M... Pelialan vuodoista t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova