Tuorein sisältö

Bat-perheen seikkailut viivästyvät - Gotham Knights siirtyy ensi vuoteen

19.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 1292 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä WB Games Montréal ilmoitti tänään, että viime vuoden elokuussa DC Fandome -tapahtumassa virallisesti julkistetun Gotham Knights -pelin julkaisu siirtyykin ensi vuoteen.

Twitterissä julkaistun ilmoituksen mukaan viivästyksen syynä on pelinkehittäjien halu antaa pelaajille paras mahdollinen kokemus ja että peliä tullaan kyllä esittelemään lisää tulevien kuukausien aikana.Batman: Arkham -pelisarjasta inspiraatiota ammentava, mutta pelinkehittäjien mukaan vaihtoehtoiseen universumiin sijoittuva, Gotham Knights vaikutti ensiesittelyssä sisältävän "pelit palveluna" -tyyppisiä elementtejä aivan kuten Destiny tai viime vuonna ilmestynyt Marvel's Avengers.

Squre Enixin julkaisema Avengers-peli tosin sai kriitikoilta ja faneilta aika kylmäävän vastaanoton (V2.fi:n arviossa 2/5), joten voi olla että pelijulkaisija Warner Bros. Games on tämän vuoksi hieman miettinyt uudestaan Gotham Knightsin lähestymistapaa.

Toivotaan siis, että ensi vuonna alustavasti Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille julkaistavaksi ilmoitettu Gotham Knights tulee keskittymään enemmän juoneen ja tarinankerrontaan kuten Arkham-pelit eikä grindaukseen kuten Destiny, Anthem tai Marvel's Avengers.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kevät koittaa viikin... Vihdoinkin maan maht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova