Tuorein sisältö

Ylläri! Call of Duty: Modern Warfare sai uusia karttoja viimeisimmässä päivityksessä vaikka pelin kehitys oli jo virallisesti loppunut

31.03.2021 klo 21.00 | Luettu: 2609 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCall of Duty: Modern Warfare -pelaajat kokivat tänään harvinaisen positiivisen yllätyksen kun pelin viimeisimmän päivityksen mukana saapui pelattavaksi uusia karttoja ilman minkäänlaista ennakkoilmoitusta.

Peli sai tänään yhdessä Call of Duty: Warzonen kanssa uuden massiivisen Season 2 Reloaded -päivityksen ja sen jälkeen pelaajat huomasivat pelin karttakiertoon ilmestyneen kolme uutta karttaa Killhouse, Al-Raab Airbase ja Drainage. Kartoista Killhouse on tuttu entuudestaan alkuperäisestä Call of Duty 4: Modern Warfare -pelistä ja kartta saikin nyt myös oman 24/7-pelilistan.Päivityksen ylimääräinen sisältö oli iso yllätys sillä Activision tai pelinkehittäjä Infinity Ward ei ollut kertonut etukäteen kertonut niistä mitään sekä varsinkin kun Activision oli jo neljä kuukautta sitten päättänyt keskittyä jatkossa lähinnä Warzone ja Black Ops Cold War -pelien kehittämiseen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Yli 20 000 peliä sis... CD Projekt Red pistä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova