Tuorein sisältö

Call of Duty: Modern Warfare III:n kampanjan pituus suututti pelaajat

05.11.2023 klo 11.00 | Luettu: 1715 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Osa pelaajista on jo päässyt Call of Duty: Modern Warfare III:n kampanjan pariin. Varhainen sisäänpääsy aukesi, mikäli osti itselleen digitaalisen version pelistä. Virallisesti uusi räiskintä julkaistaan 10. marraskuuta.

Keskustelu kampanjasta on käynyt kuumana, sillä osa pelaajista on tyytymättömiä sen pituuteen. HowLongToBeat-sivuston mukaan tarinan läpäisy vie noin 4-5 tuntia ja netissä keskustelevien pelaajien mukaan 3-4 tuntia.

Pelaajat ovat haukkuneet kampanjan mitättömäksi räpellykseksi, joka tarjoilee vain muutaman hassun tehtävän. Jotkut puolestaan luonnehtivat kampanjaa lyhyeksi Warzoneksi. Joidenkin mielestä tarina on ala-arvoisin, mitä pelihistoriassa on koskaan nähty. Jotkut ovat päätyneet pyytämään rahanpalautusta. Osa pelaajista myös puolustaa peliä ja pohtivat, ostaako joku Call of Dutyn pelkän kampanjan takia. Keskusteluihin voit paneutua esimerkiksi Redditin kautta tästä ja tästä.

Vuonna 2018 julkaistu Call of Duty: Black Ops 4 ei sisältänyt kampanjaa, sillä kehittäjien mukaan kampanjaa pelasi enää vain vähemmistö.

Lähde: Eurogamer




V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n laiteuutiset... Oikeustaisto Fortnit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova