Tuorein sisältö

Ensi viikolla ilmestyvä Oddworld: Soulstorm julkaisi läjän uusia trailereita, PC-vaatimukset ja vahvistuksen ilmaisesta PS5-päivityksestä

03.04.2021 klo 18.00 | Luettu: 515 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Oddworld Inhabitantsin useaan kertaan viivästynyt jatko-osa Oddworld: Soulstorm ilmestyy vihdoinkin ensi viikolla. Pelin tekijöille kyseessä on 20 vuotta kestäneen työn päätös, sillä vain 9 kuukaudessa tehty alkuperäinen Abe's Exodus, jonka uusioversio tuleva Soulstorm on, ei vastannut pelisarjan luoneiden Lorne Lanninging ja Sherry McKennan visiota aidosta jatko-osasta.Julkaisun lähestyessä pelinkehittäjä on julkaisseet vielä useamman trailerin esitelläkseen tulevan pelin eri osa-alueita sekä pelin PC-vaatimukset. Pelin PC-version vaatimukset ja suositeltu kokoonpano ovatkin seuraavat:

Minimi
Windows 7 64 Bit,
Intel Quad Core 1.7Ghz
nVidia GTX 670 tai vastaava
8GB RAM.

Suositeltu
Windows 10 64 Bit
Intel Quad Core 2.3Ghz
nVidia GTX 970 tai vastaava
16GB RAM.Lisäksi pelintekijät vahvistivat, että pelin PlayStation 4 -version, joko digitaalisena tai fyysisenä kopiona, ostavat saavat ilmaisen päivityksen pelin PS5-versioon. Sama ei kuitenkaan päde PS5-versiosta alaspäin PlayStation 4:lle, koska pelin PS5-versio julkaistaan heti julkaisupäivänä ilmaisena PS Plus -pelinä.

Pelinkehittäjien mukaan PlayStation 5 -versiossa pelaajat saavat vielä lisäksi vihjeitä ja läpipeluuohjeita PS5:n aktiviteettikorttien kautta ilman että tarvitsee riskeerata spoilereita tai etsiä Youtubesta ohjevideoita.

Oddworld: Soulstorm ilmestyy PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille huhtikuun 6. päivä.V2.fi | Mikko Seppänen
< Counter-Striken vedo... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova