Tuorein sisältö

Voihan sith sentään - Lego Star Wars: The Skywalker Saga siirtyy hamaan tulevaisuuteen

04.04.2021 klo 14.00 | Luettu: 1357 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä TT Games on ilmoittanut, että Tähtien Sota -saagan yhdeksän elokuvaa samaan Lego-pakettiin keräävä Lego Star Wars: The Skywalker Saga siirtyy jälleen ja tällä kertaa pelistudio ei edes anna pelille vielä edes alustavaa julkaisuikkunaa.

Pelinkehittäjän uutta NTT-pelimoottoria käyttävä peli on trailereissa jo näyttänyt varsin lupaavalta ja aivan kuten aiemissakin peleissä voi sen perusteella helposti uskoa, että TT Games on onnistunut tekemään viihdyttäviä jopa niistä Star Wars -elokuvista joista itse ei ehkä erityisesti välitä.

Ainakin TT Gamesilla on kova usko tulevaan peliin, sillä viivästyksestä kertovassa Twitter-viestissä pelistudio kertoo pelin olevan suurin ja paras Lego-peli tähän mennessä mutta oletettavasti koronapandemiasta johtuvista syistä peli ei tule ehtimään edes tämän kevään julkaisupäivään.



Sitten kun peli lopulta toivottavasti julkaistaan, niin sen pitäisi ilmestyä PC-, Nintendo Switch-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -alustoille.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Hyviä uutisia janois... Mikromaksut siivitti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova