Tuorein sisältö

Ensi kuussa se saapuu - Bioware kertoo, mitä Mass Effect Legendary Editioniin on muutettu

08.04.2021 klo 10.03 | Luettu: 1065 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mass Effect -fanien odotus alkaa olla loppusuoralla, sillä Mass Effect Legendary Edition saapuu 14. päivä toukokuuta ja Bioware on nyt kertonut siihen tehdyistä muutoksista vielä tarkemmin blogipostauksessaan.

Isoimmasta päästä ovat tietenkin 4K-, HDR- ja 60 FPS -päivitykset, Makolla ajamisen parantaminen ja monet muut, joista Bioware on jo aiemmin kertonut, mutta uudessa blogissa mennään vielä hieman syvemmälle. Esimerkiksi ensimmäisen pelin taisteluita on paranneltu juurta jaksain ja sen satunnaisuudesta on siirrytty tasapainoisempaan elämykseen. Samoin on tasapainotettu kykyjä, lisätty lähitaistelupainike, nopeutettu aseiden viilenemistä, paranneltu inventaarion käsittelyä ja niin edelleen. Ykkösosaa on viety pelimekaniikkojen osalta lähemmäksi erinomaista kakkosta.

Bioware kertoo Makon ajamisen muuttamisesta seuraavasti: "paljon sujuvampaa ajelua, mutta silti yhtä rakastettavaa kuin aiemminkin". Kaikenlaisia pieniä bugifiksauksia peleihin on tehty satoja, joten sujuvampaa scifioopperaa on luvassa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Huhu: Syksyllä markk... Xboxilla voi nyt pel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova