Tuorein sisältö

Amazon Game Studios peruu jälleen yhden peliprojektin - tällä kertaa Lord of the Rings MMO-peli saa purjehtia harmaista satamista länteen

18.04.2021 klo 11.00 | Luettu: 1799 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Verkkokaupan -ja palveluiden jättiläinen Amazon ei ole kokenut erityisiä onnistumisen hetkiä pelijulkaisujen parissa ja Bloomberg-sivuston viimeisempien tietojen mukaan Amazon Game Studiosin epäonni jatkuu, sillä firma on joutunut perumaan kehityksessä vuodesta 2018 saakka olleen The Lord of the Rings MMO-pelin.

Amazon Game Studios työsti peliä yhdessä projektin alun perin aloittaneen Athlon Games -pelistudion kanssa, jonka emoyhtiön Leyou Technologiesin kiinalainen Tencent osti viime vuonna. Tämä hankinta osoittautui pelin kohtaloksi, sillä uusi omistaja ja Amazon eivät päässeet löytäneet sopimusneuvotteluissa yhteistä säveltä.

Kuviteltavissa olisi ollut, että peli olisi voinut hyötyä Amazonin tulevasta valtavalla budjetilla varustetusta Taru Sormusten Herrasta -sarjasta mutta sen sijaan se liittyi Amazon Game Studiosin aiempien peruttujen peliprojektien kuten isosti flopanneen Crucible-räiskinnän joukkoon.

Amazonin pelistudioilla on yhä työn alla toinen MMO-peli nimeltään New World mutta myös sen julkaisua on ehditty jo siirtämään kahteen kertaan, joten nähtäväksi jää päästäänkö uuteen maailmaan seikkailemaan ylipäätänsä.

Keskimaassa kaverien kanssa seikkailua kaipaavia lohduttanee hieman tosin tieto, että vuonna 2007 alun perin ilmestynyt Lord of the Rings Online -mmorpg porskuttaa yhä ja pelille on jopa tänä vuonna ilmestymässä Gundabadin vuorille sijoittuva uusi lisäosa. Tämän lisäksi ensi vuonna ilmestyy tietenkin myös pelinkehittäjä Daedelic Entertainmentin Klonkku-peli The Lord of the Rings: Gollum.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Aika laittaa lakkoil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova