Tuorein sisältö

Aika laittaa lakkoilijat ruotuun ja robotteja turpaan - Wasteland 3 saa kesällä ensimmäisen lisäosansa nimeltään The Battle of Steeltown

18.04.2021 klo 14.00 | Luettu: 1433 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä inXile Entertainmentin erinomainen Wasteland 3 -roolipeli saa kesällä ensimmäisen laajennuksensa, kun The Battle of Steeltown vie pelaajat Coloradoa hallitsevan patriarkan puolesta ratkomaan tämän varustamisesta vastaavan Steeltown-tehdaskompleksin ongelmia.

Pääpelin tapaan ongelmia riittää, työntekijät lakkoilevat, rosvot ryöstelevät ja robotit riehuvat eikä edes sisälle meinaa päästä. Lisäosa myös tuo tietenkin läjän uusia aseita ja varusteita pelaajien käytettäväksi mutta myös uusia taistelumekaniikkoja.

Tämän lisäksi laajennus myös huomioi pelin pariin palaavien pelaajien aiemmin tekemät valinnat ja sovittaa pelin tarinan sekä hahmot niihin sopiviksi, unohtamatta tietenkään sopivan haasteen tarjoamista skaalaamalla taistelun ja varusteet kokeneemmille hahmoille toimiviksi.

Pääpelin ja kahden ensimmäisen Fallout-pelin musiikin ystäviä ilahduttanee myös tieto siitä, että säveltäjä Mark Morgan palaa vastaamaan myös lisäosan musiikista yhdessä Mary Ramosin kanssa. Luvassa on uutta originaalia musiikkia sekä post-apokalyptisesta maailmasta inspiroituneita cover-versioita.

The Battle of Steeltown julkaistaan kesäkuun 3. päivä Xbox-, PlayStation- ja PC-alustoille.




Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Amazon Game Studios ... Nintendo vie Bowseri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova