Tuorein sisältö

Crystal Dynamics työstää kaikkien aikojen laajinta Tomb Raideria - yllärinä Amazon Games julkaisee

16.12.2022 klo 14.00 | Luettu: 1268 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Keväällä julkistettiin, että Crystal Dynamics on alkanut työstää uutta Tomb Raider -peliä, jonka olisi tarkoitus yhdistellä lankoja kaikista kolmesta aiemmasta inkarnaatiosta (Core Designin alkuperäiset, Crystal Dynamicsin Legend-trilogia ja Square Enixin luotsaama uusin trilogia).

Pelisarjan oikeudet ovat siirtyneet Embracer Groupille, mutta Crystal Dynamics jatkaa kehittäjänä ja nyt rahoittaja-julkaisijaksi on saatu Amazon Games.

Kyseessä on "usean alustan Tomb Raider -peli, joka on yksinpelattava tarinallinen seikkailu ja jatkaa Lara Croftin tarinaa". Tiedotteen mukaan pelistä on tulossa laajin Tomb Raider -peli koskaan ja sitä kehitetään Unreal Engine 5 -pelimoottorilla. Mukana tulee olemaan tutkimista, kulkureittien etsintää, pulmia ja vihollisia, kuten aina.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Epic Games Store buu... The Witcher 3:n kons... >

Keskustelut (3 viestiä)

qpdpzqprhoandp

16.12.2022 klo 14.58

core jee legend eh ja uus hyi helvetti. no reaaliaikaisen ampumisen voivat ottaa kunhan kaikki viholliset on lepakoita ja kaloja
lainaa
Bub

16.12.2022 klo 20.05

Jihuu, jälleen uusi open world-peli tyhjää täynnä.
lainaa
fbcxf

17.12.2022 klo 01.42 2 tykkää tästä

Kiitos modernin tekniikan suoman ällistyttävän laskentatehon, tämäkin tulee olemaan muiden pelien tavoin parhaimmillaan Xboxilla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova