Tuorein sisältö

Overwatchin pääsuunnittelija ja ohjaaja Jeff Kaplan jättää Blizzardin lähes 20 vuoden jälkeen

20.04.2021 klo 22.45 | Luettu: 1302 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenOverwatch-pelin pääsuunnittelija, ohjaaja ja sen julkisina kasvoina toiminut Jeff Kaplan on ilmoittanut jättävänsä pelinkehittäjä Blizzardin 19 vuoden jälkeen. Ennen Overwatchia Kaplan työskenteli pelistudiolla Warcraft III: Reign of Chaos ja World of Warcraft -pelien sekä peruuntuneen Titan-mmorpg:n parissa.

Kaplan tai Blizzard ei kertonut erityistä syytä lähdölle mutta Overwatch-sivustolla julkaistussa päivityksessä pelistudio kertoo pelin parissa aiemmin työskennelleen Aaron Kellerin ottavan Kaplanin roolin pelisarjan vetäjänä ja samalla myös tulevan Overwatch 2 -pelin ohjaajana. Samalla Blizzard kertoo pelin kehityksen jatkuvan lupaavaan tahtiin sekä lupaa jatkossa paremmin päivityksiä pelin etenemisestä.

Blizzard on muutaman viime vuoden aikana menettänyt useita pitkä aikaisia työntekijöitään ja Kaplankin kritisoi julkisesti pelinkehittäjän muutaman vuoden takaista päätöstä hyllyttää Hearthstone-pelaaja Ng ‘blitzchung’ Wai Chung, tämän esitettyä turnauksen jälkeisessä striimissä tukensa Hongkongin demokratiaa vaativille mielenosoittajille.

Lähdöstä kertoneen twiitin lisäksi Kaplan twiittasi myös toisen kerran hieman myöhemmin mutta tällä kertaa vain binaarikoodin, joka kääntimen perusteella muodosti lauseen "Defend the Keep". Nähtäväksi jää viittaako lausahdus esimerkiksi Kaplanin tuleviin suunnitelmiin vai onko kyseessä kenties vain vitsinä laitettu pieni pulma pelifirman faneille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tärkeä muistutus: So... Rockstar sekoili Ste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova