Tuorein sisältö

Huhu: Hitman-pelinkehittäjä työstää fantasia-aiheista Xbox-yksinoikeuspeliä

01.05.2021 klo 17.00 | Luettu: 1521 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä IO Interactive työstää Windows Central -sivuston lähteiden mukaan mahdollisesti Microsoftille uutta "Project Dragon" -nimellä kulkevaa fantasiaroolipeliä.

Kyseessä olisi yksi useita projekteista joita Microsoft työstää ulkoisten pelinkehittäjien kanssa ja jotka olisi tarkoitus julkaista Xbox Game Studiosin alla, oletettavasti yksinoikeudella Xbox-konsoleille ja todennäköisesti myös PC:lle.

Tarkempia tietoja projektin tilasta tai sen sisällöstä ei vielä ole mutta kyseessä voisi hyvinkin olla firman kolmannen pelistudion julkistuksen yhteydessä mainitsema uusi kolmas pelisarja.

Huhuun kannattaa tietenkin yhä myös suhtautua terveellä skeptisyydellä, sillä IO Interactive tai Microsoft eivät ole virallisesti julkistaneet mitään. Joka tapauksessa huhun ollessa totta on todennäköistä, että pelin julkaisu muutenkin olisi vielä parhaassakin tapauksessa useamman vuoden päässä ja pahimmassa tapauksessa sille kävisi kuin PlatinumGamesin Scaleboundille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epicin hankintahuuma... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (1 viestiä)

min5sevaan

Rekisteröitynyt 22.03.2012

01.05.2021 klo 23.06 4 tykkää tästä

Eniten kiinnostaa se Bond-peli jota kuulemma työstävät.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova