Tuorein sisältö

Pelaaja juuttui kafkamaiseen Xbox-vankilaan: joko maksat Game Passin tuplana tai et pelaa (päivitetty!)

10.08.2021 klo 16.50 | Luettu: 4583 kertaa | Teksti: Mikko HeinonenPäivitys: lähes tunnilleen 3 kuukautta myöhemmin tilanne on ratkennut! Gigantin asiakaspalvelu löysi ratkaisun, jolla Game Pass Ultimate saatiin toimimaan ilman tuplalaskutusta.

Alkuperäinen uutinen 10.5.:

V2.fi:n toimitukseen otti yhteyttä Xbox-pelaaja, joka on juuttunut vähintään omituiseen tilanteeseen. Hän tarttui Gigantin tarjoukseen, jossa on mahdollista ostaa Xbox Series X sekä Game Pass Ultimate yhteisellä, noin 35 euron kuukausimaksulla. Ihan hyvä diili, jolla pääsee pelaamaan uutuuskonsolilla laajaa valikoimaa pelejä.

Valitettavasti homma lähti liikkeelle väärällä jalalla: Xbox Series X:n sai myymälästä mukaan, mutta kotona testatessa Game Pass Ultimate ei löytynytkään konsolin valikoista. Yhteydenotto myymälään paljasti, että palveluun liittyvää osamaksusopimusta ei ollut tehty loppuun asti – itse koneestakaan ei olisi siis ehkä koskaan tullut laskua.

Kun Game Pass sitten kirjattiin alkamaan, kaikki palveluun liittyvät viestit tulivat perille tuplana. Tämä oli jo hieman epäilyttävää, mutta tilanne paheni, kun laskujakin saapui kaksin kappalein. Asiakkaan huomauttaessa tästä Gigantille toinen osamaksusopimus peruttiin, mutta samalla Game Pass jälleen hävisi käytöstä. Valittavana oli siis joko tuplalaskutus ja Game Pass tai yksi lasku ilman Game Passia.

Palvelun laskutusta Suomessa hoitaa Resurs Bank, johon lähteemme onkin ollut useita kertoja yhteydessä ja kehuu sinällään asiakaspalvelun tasoa: henkilökunta on tosissaan yrittänyt auttaa häntä tilanteessa, mutta kukaan sen enempää Gigantissa kuin Resurs Bankissakaan ei tunnu tietävän, miten tilanne ratkaistaan. Laskutusta on yritetty muuttaa jo useaan otteeseen, mutta jos tuplaveloitus perutaan, Game Pass häviää ja toinen laskutussopimus jatkuu silti ennallaan. Kyseessä lienee siis perinteinen computer says no -skenaario.

Päivitämme tilannetta, jos jotakin uutta ilmenee. Tapauksen henkilön yhteystiedot ovat toimituksessa.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Huonoja uutisia Play... Elokuvaohjaaja syytt... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

10.05.2021 klo 21.53 12 tykkää tästä

Oon ihan tyytyväinen mun Playstation 5:seen. Huutista Xboteille.
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

11.05.2021 klo 10.49 2 tykkää tästä

Kahden vuoden sopimus, 34 euroa kuussa tekee 816 euroa

Game Pass Ultimate euron ekalta kuukaudelta, 13 seuraavalta 23. kuukaudelta tasan 300 euroa, jos erääseen koodikortteja raaputtavaan sivustoon luottaa niin 208 euroa.
Xbox Series X Gigantista 509 euroa

Ei toi nyt niin erityisen hyvältä diililtä näytä toimiessaankaan, varsinkaan jos ei ole täysin varma pitääkö game passia koko ajan päällä. Toisaalta korot jää aika pieniksi jos nimenomaan osamaksua kaipaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova