Tuorein sisältö

Remedy kertoi alkavansa pian työstämään seuraavaa peliprojektiaan Epic Gamesin kanssa - onko vihdoinkin kyseessä huhuttu Alan Wake 2?

12.05.2021 klo 20.30 | Luettu: 1579 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Remedy Entertainment julkaisi tänään ensimmäisen vuosineljänneksen taloudellisen arvion, jonka perusteella kotimaisella pelifirmalla näyttäisi menevän varsin hyvin.

Yrityksen tuotto ja etenkin rahavarannot olivat kasvaneet viime vuoden ensimmäiseen neljännekseen verrattuna mutta raportin mielenkiintoisin osuus löytyi Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtalan kommenteista. Virtala kertoi nimittäin Remedyn pian siirtyvään täyteen tuotantoon seuraavan niin sanotun tripla-A-pelijulkaisun kanssa, joka tullaan tekemään yhteistyössä Epic Gamesin kanssa.

Tämä herättää heti tietenkin Alan Wake -fanien mielenkiinnon sillä aiemmin huhtikuussa huhuttiin yhden Epic Gamesin kanssa tehtävistä peleistä olevan juurikin kyseisen pelin pitkään odotettu jatko-osa.

Remedyllä on kuitenkin Virtalan mukaan myös täydessä tuotannossa toinen pienemmän skaalan peliprojekti, joten on vielä epäselvää kumpi näistä tuotannoista voisi olla huhuttu Alan Wake 2. Lisäksi toimitusjohtaja osasi kertoa, että pelinkehittäjä on viimeistelemässä tänä vuonna julkaistavan CrossfireX ja Crossfire HD -pelien yksinpelikampanjaa ja kehittävän myös uutta free-to-play yhteistyöpeliä työnimeltään Vanguard.

Nähtäväksi jää missä vaiheessa Remedy tulee julkistamaan uudet kehitteillä olevat peliprojektit, sillä esimerkiksi pelinkehittäjän edellinen peli Control julkistettiin vasta vuosi ennen sen julkaisua ja jos uudet peliprojektit ovat vasta käynnistymässä, niin voi mennä vielä pitkä tovi että peleistä kuullaan mitään virallista.

Lähde: Videogamechronicle

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kuis hurisee - Juho ... Leviathanin saama mu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova