Tuorein sisältö

Twitch-tilaukset kokevat merkittävän muutoksen - jatkossa tilaushinta on riippuvainen asuinpaikasta

19.05.2021 klo 16.52 | Luettu: 1752 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suoratoistopalvelu Twitch on ilmoittanut muuttavansa Twitch-tilauksien hinnoittelupolitiikkaa. Tähän asti halvin ensimmäisen tason tilaus on maksanut 4,99 dollaria, mikä on karkeasti muunnettu paikalliseen valuuttaan. Esimerkiksi Suomessa tilaus on tähän asti maksanut 4,99 euroa.

Nyt hinnat kuitenkin joutuvat tarkempaan syyniin. Syynä on muun muassa se, että joidenkin maiden hinnat ovat toisten maiden hintoja korkeampia. Lisäksi summat ovat saattaneet olla poikkeuksellisen korkeita elinkustannuksiin nähden. Ensimmäisenä hinnat muuttuvat Meksikossa ja Turkissa. Jatkossa Meksikossa ensimmäisen tason tilaus maksaa noin 2,40 euroa, kun taas Turkissa 1,20 euroa.

Muutokset tulevat koskemaan Aasian, Latinalaisen Amerikan, Lähi-idän, Afrikan ja Euroopan maita. Tarkemmin hintoja tarkastellaan myöhemmin tämän vuoden aikana. Suomen kohdalla mahdollisesta hintamuutoksesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Twitchin tutkimusten mukaan hintojen alentaminen ei vaikuta negatiivisesti tuloihin, vaan sisällöntuottajat ovat ilmoittaneet testien jälkeen, että kuukausittaiset tulot ovat kasvaneet. Syyksi on kerrottu, että yhä useammalla on varaa tilata kanavia.



V2.fi | Miia Lyyra
< Huomenna alkaa rambo... Zelda & Loftwing ami... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova