Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 22|05|2021: Arloa, Netgearia ja aivan uutta Suomesta

22.05.2021 klo 20.00 | Luettu: 1328 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Arlo päivittää valvontalaitteistojaan tasaiseen tahtiin ja uusin tulokas on Ultra 2 -spottivalokamera. Sen luvataan olevan 4 kertaa tarkempi kuin keskimääräinen valvontakamera ja 12-kertainen zoomi tarjoaa lisäapua tihutyöläisten tunnistamiseen. Kamera kuvaa 180 asteen kulmassa, on langaton, tallentaa videot pilveen 4K-resoluutiossa ja sille luvataan 6 kk akkukesto. Kahden kameran kokonaispaketti maksaa 700 euroa.


Netgear kertoo laajentavansa Wifi 6 Mesh -mallistoaan Orbi Pro Wifi 6 Minin myötä. Se on suunnattu lähinnä pienyrityksille, mutta miksei myös kotitoimistoihin. Järjestelmän lupaillaan tarjoavan jopa 1,8 Gbps:n Wifi-nopeuksia ja jopa 250 neliömetrin kattavuutta (reititin+satelliitti). Halvin paketti maksaa 335 euroa.


Yllättävin sähköposti tämän viikon laitejulkistuksiin liittyen oli suomalainen PROVO Gaming. Sen tuotteet on kehitetty ja suunniteltu Suomessa ja mukana on ollut pelialan ammattilaisia. Varusteita on kahdessa hintaluokassa: #ENTER THE GAME sekä #THE END GAME, joista ensimmäiset ovat halvemmassa hintaluokassa. Ennakkotilaus on käynnissä PROVO Gamingin verkkokaupassa ja muista kaupoista tavaraa löytyy kesäkuussa. Valikoimassa näyttäisi olevan näppäimistöjä, hiirimattoja, kuulokkeita, hiiriä ja kuuloketeline, hintaluokka 20-100 euron välillä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Brainpunkkia tarjoav... EA:n ja Velan Studio... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova