Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (47/2018)

24.11.2018 klo 20.00 | Luettu: 1615 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Joulunalusajan kulutusruuhka kiihtyy, joten uusia laitteita koskevia lehdistötiedotteita tipahtelee toimitukseen myös tasaiseen tahtiin. Tässä siis muutaman viikon Amerikkajutustelutauon jälkeen taas laiteuutisia.


ROCCAT on julkistanut uuden version Renga-kuulokkeistaan, joita se kuvailee studiotasoisiksi. Renga Boost -kuulokkeet on suunnattu pelaajille ja ne painavat vain 210 grammaa. Hintaluokka on 60 euron tienoilla. Lisätietoa täällä.


Turtle Beach kertoo ryhtyneensä yhteistyöhön NBA-tähti Josh Hartin kanssa. Lisäksi firma tiedottaa joulumarkkinoiden kuulokerintamastaan. Uudempaa valikoimaa ovat Atlas-kuulokkeiden joukkio PC:lle, tuoreet Stealth-konsolikuulokkeita halvemmassa hintaluokassa sekä Elite Pro 2 + SuperAmp -setti, jonka arvostelu saapuu V2.fi:hin aivan lähiaikoina. Kuvassa Elite Atlas. Turtle Beachin sivusto


AOC on julkistanut uuden G2590PX/G2:n – G2 Esports Signature Edition-pelinäytön. G2 Esports on saksalainen yhtiö, jonka on perustanut ammattipelaaja Carlos "ocelote" Rodriguez. Samuraikuvioinnilla varustettu näyttö on tehty yhteistyössä oceloten kanssa. 24,5 tuumaa, 144 Hz, 1 ms:n vasteaika, hinta noin 370 euroa. Lisätietoa täällä.

Valvontakameroiden tuoteperhe Arlo laajenee Pohjoismaissa Arlo Smart -sovelluksella. Kyseessä on tilauspalvelu, joka analysoi kameroiden kuvamateriaalia ja lähettää ilmoitukset vain olennaisista asioista. Lisäksi palvelu tallettaa videotallenteet 60 päivän ajalta. Lisätietoa täältä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tähti syttyy sienima... Rockstar hylkäsi sal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova