Tuorein sisältö

Huhu: Final Fantasy saa Nioh-tyylisen spin-off-toimintapelin Team Ninjalta

24.05.2021 klo 22.00 | Luettu: 1473 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTämän vuoden E3-messsujen lähestyessä alkavat tuttuun tapaan myös tapahtumassa julkistettavia pelejä koskevat huhumyllyt pyöriä ja tällä kertaa viimeisimmät huhut koskevat Square Enixin pitkäikäistä Final Fantasy -pelisarjaa, joka raporttien mukaan olisi saamassa toiminnallisen spin-off-pelin japanilaiselta Team Ninjalta.

Kehutuista Nioh-peleistä tuttu pelinkehittäjä on Fanbyte-sivuston mukaan työstämässä uutta Final Fantasy Origin -nimistä, joka pelityyliltään muistuttaisi myös Nioh- ja Dark Souls -pelejä.

Team Ninjalla on jo entuudestaan kokemusta Final Fantasy -pelien parissa työskentelystä, sillä pelinkehittäjä on tehnyt jo aiemmin Square Enixille Dissidia Final Fantasy NT -tappelupelin ja Fanbyte-sivuston mukaan tulevan Final Fantasy Origin -pelin takana on pitkälti sama kehitystiimi.

Lisäksi pelitoimittaja Imran Khanin lähteiden mukaan tuleva spin-off-peli on tarkoitus julkistaa tämän vuoden E3-tapahtumassa ja sen olisi tarkoitus ilmestyä PlayStation 5- sekä PC-alustoille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Elite-pomo David Bra... Maailman suurin peli... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Hgfff

25.05.2021 klo 10.04 1 tykkää tästä

Team ninjan omistaa microsoft niin eiköhän peli tule xbox:llekkin
lainaa
Tecmo

25.05.2021 klo 10.52 2 tykkää tästä

Hgfff kirjoitti:
Team ninjan omistaa microsoft niin eiköhän peli tule xbox:llekkin


Team Ninjan parent company on Koei Tecmo.

Tecmo tai Team Ninja eivät ole Microsoftn omistamia. Huhuissa on pyörinyt, että Microsoft yrittäisi ostaa Tecmon suojiinsa, mutta tällä hetkellä väittämäsi on täyttä puppua.
lainaa
fffgH

25.05.2021 klo 15.08 1 tykkää tästä

Hgfff kirjoitti:
Team ninjan omistaa microsoft niin eiköhän peli tule xbox:llekkin


Taisi mennä Microsoftin Ninja Theory ja Koei Tecmon Team Ninja sekaisin.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova