Tuorein sisältö

Tältä näyttää odotettu Horizon Forbidden West - Sony esitteli 14 minuuttia uutta pelikuvaa

28.05.2021 klo 00.35 | Luettu: 1105 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSonyn viimeisin State of Play -lähetys keskittyi esittelemään ainoastaan pelinkehittäjä Guerrilla Gamesin odotettua PlayStation-yksinoikeuspeliä Horizon Forbidden West, josta nähtiin nyt ensimmäistä kertaa 14 minuuttia oikeaa pelikuvaa pelin PlayStation 5 -versiosta.

Vuoristojen ja tasankojen sijaan uusi Horizon-peli sijoittuu rehevästä viidakosta ja hiekkarannikosta koostuvaan maastoon, joka pelikuvassa nähtyjen yksityiskohtien perusteella sijoittuu Yhdysvaltojen länsirannikolle San Franciscoon.

Pelikuvassa nähtiin myös päähenkilö Aloyn uudistunutta liikkumista ja päästääpä peli vihdoinkin Aloyn myös kunnolla uimaan ja sukeltelemaan. Pelaaja voi myös skannata ympäristöä kiipeilyä varten sekä liidellä uudella liitimellä. Uudistuneesta taistelusta pelinkehittäjät kertoivat pelin pyrkivän tarjoamaan taktista ulottuvuutta ja pelaajavaihtoehtoja, kuten vaikkapa kaapattujen roboeläinten käyttämistä hyväksi taistelussa.

Julkaisupäivää Horizon Forbidden Westille ei vielä paljastettu mutta peli tulee ilmestymään sekä PlayStation 4- että PlayStation 5 -alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Ruudut auki! Far Cry... Tällä viikolla Epici... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova