Tuorein sisältö

Oulussa pelataan viikonloppuna yli 40 tuntia putkeen yötä päivää

09.06.2021 klo 20.05 | Luettu: 2150 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenOulussa vuosittain järjestettävä Pelimaraton-tapahtuma palaa vuoden koronatauon jälkeen takaisin ja Pelimaraton 2021 lupaakin jälleen yli 40 tuntia tauotonta pelaamista. Pelattavien pelien joukosta löytyy retroklassikoita, kuten Streets of Rage 2 ja Mega Man X2 sekä Fall Guysin ja Dark Souls Remasteredin tapaisia uudempia pelejä.

Tapahtuma alkaa perjantaina 11. päivä kello 17:45 ja ensimmäisenä pelinä kello 17:55 nähdään Angry Video Game Nerdin käsittelyssäkin vuosian sitten ollut 8-bittisen Nintendon Barbie-peli. Koko ohjelmaan voi tutustua täältä ja alta löytyvällä videolla käydään myös läpi joka ikinen tämän vuoden tapahtumassa pelattava peli.

Aiempien vuosien tapaan Pelimaraton-tapahtuma tukee vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille apua tarjoavaa Hope-hyväntekeväisyysjärjestöä. Lisätietoa tapahtumasta ja lahjoittamisesta löytyy tapahtuman kotisivuilta.

Tapahtumaa voi seurata suorana Pelimaraton Twitch-kanavalla ja pelivideoita julkaistaan myöhemmin tapahtuman Youtubessa.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Tältä näyttää lokaku... Hearthstonen Euroopa... >

Keskustelut (1 viestiä)

fluojn

09.06.2021 klo 22.34

Hype is real!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova