Tuorein sisältö

Hearthstonen Euroopan Grandmasters-finaali päättyi pelaajan törkytemppuun

09.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 1440 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime viikonloppuna pelattu Hearthstone Grandmasters Europe -turnauksen finaalipeli päättyi dramaattisesti, kun väistämättömän tappion edessä ranskalainen Hearthstone-pelaaja Zakarya "xBlyzes" Hail päätti yksinkertaisesti luovuttaa ja lähteä pelistä kesken kaiken jättäen johdossa olleen David “Frenetic” Neilan odottamaan tuomarin vahvistusta voitosta.

Epäurheilijamainen ragequit-lopetus ei saanut erityisen hyvää vastaanottoa pelin faneilta ja sai finaalin livelähetyksen selostajatkin kommentoimaan kuinka julmaa xBlyzesin käytös oli espanjalaista Freneticiä kohtaan, sillä selvän ja voitokkaan lopetuksen sijaan hän joutui odottamaan vain odottamaan vahvistusta luovutusvoitosta.

Pelitilanne oli xBlyzesin kannalta käytännössä toivoton ja kyseessä oli kolmeen voittoon asti pelattavan finaalin viides sekä ratkaiseva peli mutta joka tapauksessa toinen sijakin nettosi ranskalaispelaajalle 2000 dollaria voittoina ja mahdollisuuden osallistua Grandmasters-turnauksen elokuussa alkavalle toiselle kaudelle.

Kahdeksan viikkoa kestänyt Grandmasters-turnaus ei ollut aiemminkaan sujunut xBlyzesin kohdalla ilman ongelmia, sillä tämä menetti kaksi turnauspistettä saavuttuaan myöhässä peliin ja jotkut esittivät jopa syytöksiä sopupelaamisesta. Nämä syytökset xBlyzes on kuitenkin Twitlonger-sivustolla julkaistussa lausunnossa vahvasti kiistänyt.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Oulussa pelataan vii... Uudessa Battlefieldi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova