Tuorein sisältö

Uutta Castlevaniaa, lisää kuvaa Arcanesta, ensikatsaus Blood Dragon -animaatiosarjaan ja heinäkuussa tuleva oma Witcher-tapahtuma - tässä kaikki Netflixin julkistamat uutuudet

11.06.2021 klo 20.35 | Luettu: 1918 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Netflixin Geeked Weekin päätöslähetys alkoi ensimmäisellä kunnon näytteellä tulevasta League of Legends -sarjasta Arcane.



Sen jälkeen The Cuphead Showsta nähtiin ensimmäinen virallinen lyhyt katsaus sekä paljastettiin amerikkalaisen näyttelijän ja visailuohjelmajuontaja Wayne Bradyn toimivan King Dice -hahmon äänenä.



Lähetyksessä paljastettiin myös, että suosittu Castlevania-sarja jatkuu uudella osalla joka sijoittuu Ranskan vallankumouksen aikaan ja seuraa tällä kertaa Castlevania: Rondo of Blood -pelistä tuttujen Richter Belmontin sekä Maria Renardin seikkailuja.



Splinter Cell -animaatiosarjasta nähtiin ainoastaan yksi uusi kuva, joka esitteli siinä nähtävän Sam Fisherin ulkoasun.

Captain Lazerhawk: A Blood Dragon Remix on bootleg universe -lyhytelokuvista tutun Adi Shankarin luoma animaatiosarja, joka pohjautuu Ubisoftin Blood Dragon -peliin. Shandarin puheiden ja lyhyen nähdyn 10 sekunnin näytteen perusteella sarja on tyyliltään yhdistelmä kaikkia mahdollisia kasari sekä ysärivaikutteita aina Paul Verhovenista 90-luvun animaatiosarjoihin ja retropeleihin.



Samalla Netflix ilmoitti työstävänsä Ubisoftin kanssa myös uutta Far Cry -animaatiosarjaa mutta siitä ei toistaiseksi nähty kuin pelkkä logo.



Viime vuonna julkistetusta näytellystä Resident Evil -sarjasta paljastettiin lopulta osa sen näyttelijöistä, isoimpana nimenä Fringe-sarjasta, John Wick-elokuvista ja Destiny- sekä Horizon-peleistä tuttu Lance Reddick, joka näyttelee ikonista Albert Weskeriä.



Lopuksi Netflix ja CD Projekt RED kertoivat järjestävänsä heinäkuun 9. päivä Witchercon-tapahtuman, joka nimensä mukaisesti keskittyy sekä Netflixin Witcher-projekteihin että puolalaisen pelinkehittäjän Witcher-peleihin.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso täältä kun Net... Katso pian, kun Koch... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

11.06.2021 klo 21.06 4 tykkää tästä

RE pilalla.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova