Tuorein sisältö

E3-trailereita: Uutuuspelejä! Dinosauruksia! Gaben! Tässä kaikki mitä missasit nukkuessasi

14.06.2021 klo 08.00 | Luettu: 2015 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Eilen E3-tapahtuma jatkui vielä aamuyön puolelle Suomen aikaa, kun sekä PC Gaming Show että Future Gaming Show esittelivät molemmat kymmenittäin tulevia pelejä. Tekipä PC Gaming Showssa vierailun Valven johtaja Gabe Newellkin puhumassa hieman ensi viikolla alkavasta Steam Next Fest -tapahtumasta, tuttuun tapaan mistään Valven omista tuotoksista ei tosin kuultu sanaakaan.

Tähän artikkeliin on nyt kerätty jokainen molemmissa tapahtumissa esitetty traileri, joita on vaatimattomat 65 kappaletta.

Dodgeball Academia

Hauskalta vaikuttava animevaikutteinen peli yhdistää polttopalloa ja roolipeliä. Ilmestyy tämän vuoden aikana PC-, Switch-, Xbox One- ja PS4-alustoille.



Chivalry 2

Viime kuussa ilmestynyt Chivalry 2 esitteli tulevaa lisäsisältöä ja Galencourt-karttaa.



Rawmen

Rawmen on hieman erilainen areena-moninpeli, jossa luotien sijaan lentää keitto.



Dying Light 2: Stay Human

Ongelmallisesta tuotannosta kärsinyt Dying Light 2 on viimein näkemässä päivänvalon joulukuun 7. päivä ja peli sai omat trailerinsa sekä PC Gaming Showssa että Future Games Showssa.





Humankind

Tuleva sivilisaationrakentelu peli sai uuden trailerin. Peli ilmestyy elokuun 17. päivä PC- ja Stadia-alustoille.



They Always Run

They Always Run tuo visuaaliselta ilmeeltään ja futuristiseltä ympäristöltään mieleen legendaarisen Flashback-pelin.



Orcs Must Die 3

Google Stadialle alun perin yksinoikeudella julkaistu Orcs Must Die 3 saapuu PC:lle heinäkuun 23. päivä.



Vampire: The Masquerade – Swansong

Tarinavetoinen uusi roolipeli, joka sijoittuu White Wolfin ikoniseen Vampire: The Masquerade -maailmaan. Ilmestyy tänä vuonna PC-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja Switch -alustoille.



GigaBash

Jättihirviöt mättävät toisiaan turpaan tässä areenamätkinnässä. Ilmestyy PS4- ja PC-alustoille.



Lemnis Gate

Aikasilmukka-räiskintä Lemnis Gate sai julkaisupäivän ja uuden trailerin. Peli ilmestyy elokuun 3. päivä PC- ja konsolialustoilla.



Next Space Rebels

Next Space Rebels antaa pelaajalle mahdollisuuden rakentaa yhä parempia raketteja edeten autotallista rakennetuista pikku piharaketeista aina jättimäisiin halleissa kyhättyihin avaruuteen asti lentäviin monivaiheisiin kyhäelmiin. Julkaistaan syksyllä 2021.



WarTales

Uusi avoimen maailman roolipeli, jossa pelaaja ohjastaa palkkasoturijoukkoa. Ilmestyy tämän vuoden aikana.



Ixion

Ixion yhdistää kaupungin rakentelua, tutkimusta ja selviytymispeliä, kun pelaajan tehtävänä on löytää ihmiskunnalle uusi koti ohjastamalla Tiqqun-avaruusasemaa.



Far: Changing Tides

Näyttävä mutta rauhallinen tasoloikkapulmapeli. Ei tarkkaa julkaisupäivää mutta ilmestyy PC- ja konsolialustoille.



Lakeburg Legacies

Keskiaikasimulaattori, jossa pelaaja pääsee hallitsemaan kylää ja The Sims-tyyliin päättämään ihmisten elämästä sekä parisuhteista.



Killing Floor 2: Interstellar Insanity

Killing Floor 2 saa uuden tapahtuman ensi viikolla, joka vie pelaajat kuuhun räiskimään



Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 sai molemmissa tapahtumissa oman trailerinsa. Future Games Showssa esiteltiin jopa hieman Triceratops-dinosaurusta.





New Blood teasers: Ultrakill, Fallen Aces, Amid Evil: The Black Labyrinth, Unfortunate Spacemen, Dusk '82, Kyle is Completely Famous, Faith, Gloomwood, Dusk

New Blood esitteli yhdessä trailerissä läjän tulevia pelejään.



Gabe Newell & Steam Next Fest

Gabe Newell poikkesi kertomaan ensi viikolla alkavasta Steam Next Fest -tapahtumasta ja näyttämään trailerin osasta esillä olevista peleistä. Pääsipä Gabenilta tuhma sanakin ihan lopussa.



Soulstice

Hienolta näyttävä uusi Souls-tyypinen peli, joka ilmestyy vasta ensi vuonna PC-, PS5- ja Xbox Series X|S -alustoille.



Warhammer Chaos Gate

Lyhyt traileri tulevasta uudesta Warhammer-pelistä. Pidempi tarinatraileri julkaistaan elokuussa ja itse peli ilmestyy vasta ensi vuonna PC-alustalle.



Gloomwood

Retroräiskintä Gloomwood sai uuden pelikuvaa esitelleen trailerin.



Eve Online Academy

Haluatko oppia pelaamaan taulukkolaskentaa eikun siis Eve Onlinea? Eve Online Academy lupaa auttaa tässä.



Pioner

Hyvinkin Stalker ja Chernobylite -fiiliksiä herättä Pioner näyttää hyvältä.



Lumberhill

Moninpeli, jossa pelaajat yrittävät tehdä metsurin hommia samalla kun luonto pistää vastaan. Saatavilla PC:lle nyt ja loppuvuodesta myös Switchille.



Chernobylite

Pitkään kehitteillä ollut Chernobylite lähestyy virallista julkaisua ja saikin kaksi traileria illan lähetyksissä.





SacriFire

Lupaavalta näyttävä SacriFire lupaa olla moderni tulkinta klassisista SNES/PS-roolipeleistä. Peli kerää tällä hetkellä rahoitusta Kickstarter-sivustolla.



Icarus

DayZ-pelin luoneen Dean Hallin uusi selviytymispeli Icarus sai uuden trailerin ja elokuun 11. olevan julkaisupäivän. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen peli ei ole enää free-to-play vaan maksaa 24,99 euroa ja on myös saatavana 84,99 euroa maksavana Deluxe Editionilla, joka pitää sisällään peliyhteisön ehdottoman pelitilan.



Death Trash

Lupaavalta näyttävä retrohenkinen Lovecraftmaista kauhua ja scifiä yhdistävä toimintaroolipeli. Saapuu Steamin Early Accessiin elokuun 5. päivä.



Songs of Conquest

Vuoropohjainen seikkailu-strategiapeli. Julkaistaan vuoden 2022 alkupuolella.



Citizen Sleeper

Narratiivinen scifi-roolipeli, joka julkaistaan vuonna 2022.



Naraka Bladepoint

Tuleva battle royale -miekkamätkintä. Julkaistaan elokuun 12. päivä mutta pelissä on avoin betatesti kesäkuun 16.-22. päivä.



Project Warlock 2

Retroräiskinnän jatko-osa lupaa lisää aseita, kenttiä ja vauhdikasta toimintaa. Pelin Kickstarter avautuu kesäkuun 29. päivä.



Instinction

Uusi dinosauruksia sisältävä peli, josta ei vielä trailerin perusteella voinut paljoa päätellä. Ilmestyy vuonna 2022.



Grow: Song of the Evertree

Söpöjä otuksia sisältävä tuleva seikkailupeli. Tulossa PC-, Xbox One- ja PS4-alustoille.



A Tale of Paper, Get Packed: Fully Loaded ,Gatewalkers, Gamedec, Backbone, Beacon Pines, Timberborn ja Rift Breaker

Jokainen yllä olevalla peli on tällä hetkellä kokeiltavissa ilmaiseksi Future Games Shown Steam-sivulta löytyvän demon muodossa.



eSports Boxing Club

Lupaava nyrkkeilypeli, joka lupaa valtavan määrän oikeita nyrkkeilijöitä mukaan lukien legendoja kuten Muhammad Ali ja Sugar Ray Leonard. Saapuu tänä vuonna Early Accessiin PC:llä ja tulossa myöhemmin myös PlayStation ja Xbox-konsoleille.



Hell Let Loose

Jopa 100 pelaajan toiseen maailmansotaan sijoittuva räiskintä, joka on ollut Early Accessissa vuodesta 2019 lähtien. Peli julkaistaan virallisesti PC:llä heinäkuun 27. päivä ja se ilmestyy vielä vuoden 2021 aikana PS5- ja Xbox Series X|S -konsoleille.



Red Solstice 2

Tosiaikainen toimintastrategia, joka ilmestyy kesäkuun 17. päivä.



Lake

Lupaavalta näyttävä pikkukaupunkiin sijoittuva tarinallinen peli, jossa päähenkilö muuttaa takaisin kotipaikkakunnalleen jakaakseen postia. Ilmestyy syyskuun 1. päivä Xbox Series X|S- ja PC-alustoille.



Eldest Souls

Pikseligrafiikalla toteutettu pomotappeluihin keskittynyt Souls-tyyppinen peli ilmestyy heinäkuun 29. päivä PC- ja konsolialustoille.



Enlisted

Lisää toisen maailmansodan sodintaa mutta tällä kertaa ilmaiseksi tarjoilee Enlisted, jonka avoin beta on käynnissä PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X -alustoilla.



Severed Steel

Severed Steel tarjoilee todella nopeatempoista ja näyttävää toimintaa. Pelin luvataan ilmestyvän pian PC-, Xbox- ja PlayStation-alustoille.



Dice Legacy, Gestalt: Steam & Cinder, Iron Corbo: Kung Fu Janitor, Definitely Not Fried Chicken, Ranch Sim, Schim, Silt ja Dome-King Cabbage

Seuraava traileri esittelee kahdeksan hyvin erilaista mutta mielenkiintoista indiepeliä.



Sonic Colours Ultimate

Vuonna 2010 ilmestyneen Sonic Colors pelin remasteroitu Ultimate-versio esitteli uutta pelikenttää. Itse peli ilmestyy syyskuun 17. päivä PC- ja konsolialustoille.



Starmancer

Starmancer päästää pelaajan ohjastamaan avaruusaseman tekoälyä, jonka pitää yrittää pitää huolta aseman asukkaista ja taistella mahdollisia uhkia vastaan sekä todennäköisesti välttää tulemasta hulluksi. Pelin Early Access alkaa elokuun 5. päivä.



KeyWe

Hauska co-op-peli KeyWe päästää pelaajat ohjastamaan söpöjä kiivi-lintuja kun nämä työskentelevät postitoimistossa erilaisten vuoden ajan mukaan muuttuvien haasteiden parissa. Peli ilmestyy elokuun 31. päivä PC- ja konsolialustoille.



DeathRun TV

DeathRun TV tuo vahvasti mieleen Smash TV -klassikon mutta päivitettynä käytännössä tämän päivän viittauksille. Pelin demo on pelattavissa Steamissä ja itse pelin kerrotaan ilmestyvän PC:n lisäksi myös konsoleille.



Super MagBot, Hokko Life, Honey I joined a Cult, King of Seas, Greak: Memories of Azur, Sheltered 2 ja Overcooked: All you can eat

Team 17 esitteli tulevaa pelitarjontaansa, joka trailerin perusteella vaihtelee hyvinkin kieliposkella tehdystä huumorista paljon vakavampiin aiheisiin.



Harold Halibut

Harold Halibut on todella lupaavalta vaikuttava persoonallinen seikkailupeli, joka on saapumassa "piakkoin" PC-, Xbox- ja PlayStation-alustoille.



Happy Game

Mainion Machinarium-pelin tekijöiden uutuus vaikuttaa huomattavasti kierommalta ja häiritsevämmältä kuin mitä nimi antaa ymmärtää. Pelistä on demo pelattavissa Steamissa ja peli ilmestyy syksyllä PC:lle, Macille ja Switchille.



Minute of Islands

Hieno käsinpiirretty toimintaseikkailu, joka on saatavilla heti PC:llä ja loppuviikosta myös konsoleilla.



OlliOlli World

Aiemmin julkistetusta OlliOlli Worldista nähtiin hieman uutta pelikuvaa. Peli ilmestyy talvella PC:lle ja konsoleille.



Tails of Iron

Tarinatraileri esitteli tulevaa rotat vastaan sammakot -pelin teemoja mutta pelikuvaa ei vielä nähty. Julkaistaan PC- ja konsolialustoille.



Lust From Beyond: M Edition, Fire Commander ja Winter Survival Simulator

God of War- ja Twisted Metal -peleistä tuttu David Jaffe esitteli MovieGames-pelistudion tulevaa tarjontaa.



Akiba's Trip: Hellbound & Debriefed, Shadowverse: Champion's Battle, Story of Seasons: Friends of Mineral Town, Rune Factory 4 Special ja Rune Factory 5

Pelijulkaisija XSEED esitteli tulevia japanilaisia käännöspelejään.



Batora: The Lost Haven

Hack'n'slash -toimintaa ja twin stick -räiskintöjä yhdistävä Batora: The Lost Haven sai trailerin ja pelin kerrotaan ilmestyvän piakkoin PC- ja konsolialustoille.



Two Point Campus

Two Point Campus sai jälleen uuden trailerin, joka esitteli hieman eri puolia pelistä kun mitä muissa E3-lähetyksissä on nähty. Peli ilmestyy ensi vuonna PC- ja konsolialustoille.



Project Ferocious

Project Ferocious haastaa pelaajat selviytymään dinosaurusten täyttämällä saarella. Pelin kerrotaan ilmestyvän vuonna 2023.



Warcry Challenges

Hektistä räiskintää ja nopeaa hyppelyä yhdistävä WarCry Challenges ilmestyy PC:lle tänä kesänä.



Conway: Disappearance at Dahlia View

1950-luvun Englantiin sijoittuva tarinavetoinen trilleri tuntuu ottavan inspiraatiota Hitchcockin klassisesta Takaikkuna-elokuvasta. Mielenkiintoiselta vaikuttava seikkailu ilmestyy tänä syksynä PC- ja konsolialustoille.



Immortality

Her Story, Telling Lies ja Silent Hill: Shattered Memories -pelien luojan Sam Barlown uutuuspeli, jossa mukana tekemässä on todella kovan luokan kirjoittajia elokuvien kuten Lost Highway sekä sarjojen kuten Mr. Robot takaa. Luvassa on jälleen toivottavasti jotain todella mielenkiintoista kun Immortality julkaistaan vuonna 2022.




V2.fi | Mikko Seppänen
< E3-trailereita: Lisä... Jäikö loppuviikon pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova