Tuorein sisältö

GOG-kaupan kesäale päättyy pian - vielä ehdit napata ilmaiseksi kehuttu cyberpunk-trilogian sekä ostaa maanantaina kokonaan poistuvat PC-klassikot

27.06.2021 klo 11.00 | Luettu: 2229 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



GOG-pelikaupan perinteinen kesäale on lähestymässä loppuaan ja sen kunniaksi kauppa on pistänyt ilmaiseen jakoon pelinkehittäjä Harebrained Schemesin kehutun Shadowrun-pelitrilogian, joka sisältää pelit Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut ja Shadowrun: Hong Kong .

Shadowrun Trilogy on saatavilla GOG-sivustolta maanantaihin kello 16.00 saakka.

Samalla tietenkin voi tutustua päättyviin pelialennuksiin, mistä kannattaa vähintään harkita Ultima Underworld 1+2, Syndicate Plus ja Syndicate Wars pelien hankkimista, sillä ne tulevat poistumaan pian kokonaan GOG-kaupasta.

Pelit tulevat kyllä olemaan saatavilla EA:n omasta Origin-pelikaupasta, lukuun ottamatta vuoden 1996 Syndicate Warssia, jota poistumisen jälkeen ei pysty näillä näkyminen enää laillisesti hankkimaan mistään pelikaupasta.

Näistä ehdottomasti hankkimisen arvoiset ovat legendaarisen Blue Sky Productions/Looking Glass Studiosin yhtä legendaariset Ultima Underworld -pelit, jotka kuuluvat kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpien tietokoneroolipelien joukkoon.

Pelit poistuvat GOG-kaupasta myös maanantaina kello 16.00, joten jos ne haluaa ilman DRM-suojauksia, niin kaikki neljä peliä saa hankittua alle 4 euron.

Lähde: Eurogamer


V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Hyväntekeväisyysjärj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova