Tuorein sisältö

Taas meni ennätykset uusiksi - avaamaton Super Mario 64 myytiin uskomattomalla summalla

12.07.2021 klo 11.00 | Luettu: 1691 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVain muutama päivä sen jälkeen kun The Legend of Zeldan avaamaton kappale rikkoi aiemmat myyntiennätykset on Heritage Auctions onnistunut tekemään Super Mario 64 -pelillä uskomattoman uuden ennätyksen.

Populaarikulttuuriin erikoistunut huutokauppafirma onnistui myymään Marion ensimmäisen 3D-tasoloikan yli 1,5 miljoonalla dollarilla. Priimakunnossa oleva avaamaton kappale peliä on Heritage Auctionsin mukaan vain viidestä yhtä hyväkuntoisesta tiedetystä kopiosta. Pelin hinnan varmasti odotettiin nousevan korkealla, sillä jo sen lähtöhinta oli 100 000 dollaria mutta tuskin kukaan odotti, että Marion 64-bittinen seikkailu lähes tuplaisi edellisen myyntiennätyksen.

Tavallisten retroharrastajien ei kuitenkaan vielä tarvitse hermostua pelien hintojen karkaavan ulottumattomiin. Sillä toistaiseksi vaikuttaa siltä, että vaikka vanhempien pelien hinnat ovat viime vuosina hieman nousseetkin, niin kyseisen Super Mario 64 -pelin saa yhä hankittua esimerkiksi huuto.netistä irtokappaleena alle 20 euron ja kotelonkin kanssa alle 50 eurolla.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Battle Bugs, Project... Syksyllä ilmestyvä F... >

Keskustelut (2 viestiä)

ddhhgckcgh

12.07.2021 klo 11.47 3 tykkää tästä

Jumantsuikka mä keksin just hyvän rahanpesusysteemin, jotku escobarit keksii vain keskenään jonku vaikka tiilen palan ja tarpeenvaatiessa julkisesti vaan väittää sen olevan vaikka muinaisesta egyptistä ja myyvät sitä keskenään ringissä ziljoonalla toisilleen BAM.

Pleeease and thaaank you.
lainaa
htksbfoa

12.07.2021 klo 15.38 3 tykkää tästä

avaa ja pelaa peli tykkaa kun sita pelataam
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova