Tuorein sisältö

Piraattien mukaan Resident Evil Village pyörii PC:llä paremmin ilman kopiointisuojausta

13.07.2021 klo 14.00 | Luettu: 1902 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVarsinaiselta pelisisällöltään pääasiassa positiivisen vastaanoton saanut Capcomin uusin selviytymiskauhupeli Resident Evil Village sai kuitenkin kritiikkiä varsin teknisesti kehnohkosta PC-versiosta, joka kärsi bugien lisäksi myös jonkin verran ongelmista sulavan pyörimisen suhteen.

Viime viikolla pelin kopiointisuojaus kuitenkin lopulta saatiin murrettua Empress-hakkerin toimesta ja hänen mukaansa pelin kräkätty versio ilman Capcomin anti-tamper v3 sekä Denuvo V11 -kopiointisuojauksia ei kärsi lainkaan sitä vaivanneesta nykimisestä.

Asian paikanpitävyyttä kokeili DSOGamin-sivusto, joka pelasi pelin piratoitua versiota ilman kopiointisuojausta parin tunnin ajan ja sivusto ei törmännyt siinä lainkaan samoihin nykimisongelmiin, kuin mitä pelin kräkkäämättömässä versiossa.

Denuvon ja Capcomin kannalta kopiointisuojauksen aiheuttaman suorituskykyongelmat ovat erittäin kiusallisia, sillä pelin laillisesti hankkineet PC-pelaajat saavat huomattavasti heikomman pelikokemuksen huonosti toteutettujen suojausjärjestelmien vuoksi. Capcomilla ei myöskään ole ollut ongelmia saada peliä kaupaksi, sillä tällä hetkellä Resident Evil Village on ehtinyt myymään jo 4,5 miljoonaa kappaletta.

Nähtäväksi jää aikooko Capcom reagoida kopiointisuojausta koskeviin ongelmiin. Todennäköisesti kokonaan DRM-järjestelyistä ei tulla pääsemään eroon mutta maksavien asiakkaiden kannalta toivoisi Capcomin edes näkevän vaivaa päivittääkseen isoimmat ongelmat pois.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Final Fantasy XIV:n ... Frontier hyllyttää O... >

Keskustelut (2 viestiä)

JamesPotkukelkka

13.07.2021 klo 19.32

Pieni tarkennus: Denovoa ei tuosta ole poistettu vaan ohitettu siten, että peli toimii, mutta peli lataa ja käyttää Denovoa muuten normaalisti. Nykimistä aiheuttaa Capcomin oma suojaus, joka on huonosti toteutettu kyseisessä pelissä.
lainaa
destev

14.07.2021 klo 21.17

JamesPotkukelkka kirjoitti:
Pieni tarkennus: Denovoa ei tuosta ole poistettu vaan ohitettu siten, että peli toimii, mutta peli lataa ja käyttää Denovoa muuten normaalisti. Nykimistä aiheuttaa Capcomin oma suojaus, joka on huonosti toteutettu kyseisessä pelissä.

Enpä näe missään mainintaa että kyseessä ei olisi "crack" vaan pelkkä "bypass". Vai onko kyseisestä toiminnasta tullut nykyään niin normi, että noita kahta ei enää erotella toisistaan?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova