Tuorein sisältö

Frontier hyllyttää Odyssey-laajennuksen konsoliversion kunnes Elite Dangerousin uuden lisäosan ongelmat ovat korjattu PC:llä

13.07.2021 klo 17.30 | Luettu: 523 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenToukokuussa julkaistu Elite Dangerousin odotettu Odyssey-laajennus on kärsinyt useista teknisistä ongelmista ja pelistudio Frontier Developmentsin johtaja David Braben on jo kertaalleen joutunut pyytämään anteeksi. Toukokuussa Braben lupasi pelinkehittäjän keskittyvän suorituskykyongelmien ratkaisemiseen mutta koska ongelmat eivät ole vielä heinäkuussakaan kokonaan selvitettyjä ilmoitti Elite-sarjan luonut Braben eilen julkaistussa foorumiviestissä pelinkehittäjän siirtävän Odyssey-laajennuksen alun perin syksyksi kaavailtujen konsoliversioiden julkaisua hamaan tulevaisuuteen.

Foorumiviestissä Braben kertoo pelistudion keskustelleen ja arvioineen uudelleen suunnitelmiaan, niin että kehittäjät tulevat keskittymään PC-version korjaamiseen ennen kuin tuovat laajennuksen muille alustoille. Keskittyminen PC-version sisällön korjaamiseen tulee Brabenin mukaan auttamaan myös muiden alustojen versioita pitkällä tähtäimellä, mutta pelistudio ei vielä halua sitoutua minkäänlaiseen uuteen julkaisuaikatauluun, vaan lupaa ilmoittaa konsoliversioista sitten kun PC-version ongelmat ovat korjattu.

Käytännössä tämä tarkoittaa Brabenin mukaan sitä, että pelinkehittäjät tulevat julkaisemaan peliin enemmän päivityksiä tulevien kuukausien aikana. Nämä päivitykset tulevat korjaamaan bugeja sekä parantamaan perin suorituskykyongelmia mutta myös uutta sisältöä ja uusia ominaisuuksia.

Pelin konsoliversioiden faneja viivästys voi toki harmittaa mutta pidemmällä tähtäimellä ratkaisu on varmasti oikea, sillä pelaajilta tulleen palautteen perusteella on vaikea uskoa, että pelin konsoliversio olisi ollut vielä ollut julkaisukunnossa syksyllä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Piraattien mukaan Re... Neogames Finland jul... >

Keskustelut (1 viestiä)

CMDR-doccitus

13.07.2021 klo 19.22

Ei harmita. Sen verran rikki on. Nimim 110d pelannut Elite Dangerous o7
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova