Tuorein sisältö

2K julkaisi salaa uuden XCOM-pelin - kyseessä on kuitenkin ilmainen mobiilipeli ja se on toistaiseksi saatavilla vain rajatuilla markkina-alueilla

18.07.2021 klo 14.00 | Luettu: 678 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKehuttu XCOM-pelisarja on saanut jälleen uuden osan mutta pelisarjan fanien harmiksi kyseessä ei suinkaan ole Firaxis Gamesin tekemä XCOM 3 tai edes XCOM: Chimera Squadin tapainen virtaviivaistetumpi pelikokemus, vaan tuntemattoman kalifornialaisen Iridium Starfish -pelistudion tekemä ilmainen mobiilipeli nimeltään XCOM Legends.

Pelin Google Play -kauppasivun mukaan kyseessä on vuoropohjaisesta taistelusta koostuva roolipeli yksinpelikampanjalla mutta ikävä kyllä vuoropohjaisuus ei kuitenkaan pelikuvan perusteella tarkoita aivan samanlaista taktista ulottuvuutta, kun mistä pelisarja normaalisti tunnetaan.

Tämän lisäksi kyseessä on vielä niin sanottu soft launch eli peli on saatavilla virallisesti vain rajatuilla markkina-aluille, joka XCOM Legendsin kohdalla tarkoittaa Filippiinejä. Android-käyttäjät voivat tietenkin yrittää asentaa pelin kiertoteitse internetistä ladatusta APK-paketista, sillä peli vaikuttaa olevan täysin englanninkielinen.

Jos haluaa varmistua siitä, onko peli tuon vaivan arvoinen, niin kannattaa vaikkapa katsoa alta löytyvä Android IOS Cabogame -kanavan pelikuvaa esittelevä video.
Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelaaja julkaisi sal... Warframen tulevaisuu... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.07.2021 klo 10.47

Otsikosta tuli mieleen se uusi Diablo-peli (Diablo Immortal), jolle julkistuksessa kovasti buuattiin. Siitäkin tapahtumasta tulee tänä vuonna jo kolme vuotta, eikä peliä ole tainnut näkyä sovelluskaupoissa.
lainaa
Sadge

19.07.2021 klo 11.46

Harmittaa XCOM brändin puolesta. Kyseessä oli vakavasti itsensä ottava, vaikea, taktinen strategiapelien sarja miedosti kauhulla höystettynä. Ja nykyään? Noh, sitä samaa roskaa mitä kaikki muutkin isot firmat tekevät. Inklusiivista roskaa lumihiutaleille ja massoille.

Onneksi tilalle on tullut erinomainen Xenonauts. Kakkosta odotellessa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova