Tuorein sisältö

PES-jalkapallo on nyt virallisesti vaihtanut nimeään, jatkossa ilmainen ja ainoastaan digijakelussa

21.07.2021 klo 17.00 | Luettu: 863 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Konami on nyt virallisesti vaihtanut PES-jalkapallopelin nimeksi eFootball. Nimenmuutokseen sisältyy toki muutakin: peli on nyt ilmainen (free-to-play), eikä sitä voi ostaa enää fyysisenä versiona, vaan ainoastaan digitaalisilta kauppapaikoilta.

Syksyllä julkaistava eFootball pyörii Unreal Enginellä ja saapuu PS5:lle, PS4:lle, Xbox Onelle, Xbox Series S|X:lle, sekä Windows 10:lle (Steam). Myöhemmin se tulee myös iOS- sekä Android-laitteille. Tarkempia tietoja pelin sisällöstä ja uusista ominaisuuksista kerrotaan ensi kuussa, mutta jo nyt hehkutetaan "motion matching" -teknologiaa, joka valitsee lennossa luonnollisimmat pelaaja-animaatiot. Sen myötä pelaajien liikkumisen luvataan näyttävän huomattavan realistiselta.

Elokuun alun julkaisussa peli toimii konsolisukupolvien välillä, mutta ei eri alustojen välillä. Se asia luvataan kuitenkin korjata jo elokuun aikana, ja loppukuusta esimerkiksi matsit PC- ja konsolipelaajien välillä onnistuvat. Peliin on tulossa lisää sisältöä tasaisin väliajoin (roadmap-kuvat uutisen alussa) ja jotkut pelitilat pitää ostaa erikseen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Uusittu PlayStation ... Ubisoftin myynti on ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Ari

21.07.2021 klo 17.13 3 tykkää tästä

RIP Konami
lainaa
ehidbsnfbf

21.07.2021 klo 17.17 4 tykkää tästä

koht ollaan atariajoissa kun pelin nimi vaan football ja tennis ja shooter ja space. kaikki gaas mikromaksualustoja
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova