Tuorein sisältö

Sininen siili kavereineen piristää potilaiden päivää - Two Point Hospital juhlistaa Sonicin synttäreitä

31.07.2021 klo 17.00 | Luettu: 962 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLupsakka sairaalasimulaattori Two Point Hospital juhlistaa sinisen Sonic-siilin 30-vuotista taivalta tuomalla peliin ilmaisen päivityksen myötä valikoiman asuja ja esineitä liittyen Segan ikoniseen pelihahmoon. Samalla Two Point Studiosin kehittämä peli on ilmaiseksi kokeiltavissa useilla eri alustoilla parin päivän ajan sekä ostettavissa tuntuvilla alennuksilla.

PC-pelaajat voivat kokeilla peliä Steamissä elokuun 2. päivään saakka ja ostaa peruspelin 75 prosentin alennuksella sekä DLC-sisältöä 50% alennuksella. Nintendo Switchillä peli on pelattavissa ilmaiseksi elokuun 3. päivään saakka ja 5. päivään asti pelin sekä sen DLC:n voi hankkia 30 prosentin alennuksella.

Peli löytyy jo nyt osana Xbox Game Pass -tilausta sekä konsoleille että PC:lle mutta Xbox-konsolien omistajat, joilta löytyy Gold-tilaus voivat myös kokeilla peliä ilmaiseksi elokuun 1. päivään saakka ja saavat 30 prosentin alennuksen pelistä sekä sen DLC-sisällöstä, jos haluavat sen ostaa itselleen omaksi.V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Ubisoft ja Bungie yh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova